Sayısal poanımı nasıl arttırırım? (ACİL)

Reaksiyon skoru
18
Beyler bayanlar biliyorsunuz yks sonuçları açıklandı ama benim sonuçlarım yerlerde. Eşit ağırlık öğrencisiyim ve Uzak yol gemi kaptanlığı istiyorum ancak bu da sayısala giriyor ek de benim sayısal poanımı görüyorsunuz zaten. Ben bu sene mezuna kalıp sayısalımı temelden iyileştirmeye çalışıyorum ancak ailem yapamazsın diyor. Sayısal alanında okumadığım ve sayısal temelim zayıf olması nedeniyle tabi. Sizce 1 senede sayısal poanım yükselir mi veya daha fazla mı mezuna kalmam gerekiyor? Ya da temel nasıl atarım nerden nasıl başlmama gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.

Ekler

• resim_2025-07-19_200112176.webp
    resim_2025-07-19_200112176.webp
    84.1 KB · Hit: 82
Aga bak tam da adamına sordun dün 150K yapan arkadaşa çok soru çıkan yerleri sormuştum

Mat
+Polinom
Parabol
Denklemler ve eşitsizlikler

+Diziler ve Logaritma
+Limit

+Fonksiyon

Fizik
+Hareket
Newtonun hareket yasaları
İş güç enerji
Atışlar
+Elektrik ve manyetizma
+Kütle çekim ve kepler yasaları
+Modern Fizik

Kimya
Modern Atom Teorisi
Enerji, hız,denge
Elektrik
Çözünürlük
Organik

Biyoloji
+Bitki hariç bütün konular

İlla ki iyileşme olur ama mevcut netlerine bakarsak sıfırdan başlaman gerek. Sıfırı görmüş arkadaşlar daha iyi yönlendirecektir.

Geçen sene 350k bu sene 144K yaptım obp iyi olsa 117 120 civarı gelicekti. Senin bu obp ile zor biraz kaptanlığı kazanman. Fen çalışmanı tavsiye ederim aytyi düzgün çalışırsan fen kısmını fulle yakın yaparsın bu da seni hedefine bayağı yaklaştırır. Fende 40 tane bedava net var.

Geçen sene 350k bu sene 144K yaptım obp iyi olsa 117 120 civarı gelicekti. Senin bu obp ile zor biraz kaptanlığı kazanman. Fen çalışmanı tavsiye ederim aytyi düzgün çalışırsan fen kısmını fulle yakın yaparsın bu da seni hedefine bayağı yaklaştırır. Fende 40 tane bedava net var.
Usta tyt 55 ayt 20 net yapsam yetecek var mıdır bir tavsiyen

Usta tyt 55 ayt 20 net yapsam yetecek var mıdır bir tavsiyen
Hocam bu kadar çekme sınırlarını şimdiden. DUİM'de bedava olan en kötü üni 200K ile başlıyor. Dediğim gibi tyt-ayt fen çalışırsan kesin girersin 200Kya 10 14 matematik bile yapsan. Bak bu da benim sonuç ekranı, ayt fen 34/6 yapmışım o taşımış beni.
1753526848814.webp

Hocam bu kadar çekme sınırlarını şimdiden. DUİM'de bedava olan en kötü üni 200K ile başlıyor. Dediğim gibi tyt-ayt fen çalışırsan kesin girersin 200Kya 10 14 matematik bile yapsan. Bak bu da benim sonuç ekranı, ayt fen 34/6 yapmışım o taşımış beni. Alıntıyı görüntüle
Hocam ben kelimenin tam anlamıyla sıfırım sayisalda 720K yaptım sadece 1 tane mat yapmıştım mühendisliğe gideyim de ondan sonrası Allah kerim

Hocam ben kelimenin tam anlamıyla sıfırım sayisalda 720K yaptım sadece 1 tane mat yapmıştım mühendisliğe gideyim de ondan sonrası Allah kerim
15 tane matematik yapmak +30 tane fen yapmaktan daha zor onu anlatmaya çalışıyorum. 2024 ekranımıda atayım sana 1 senede fen nerden nereye gelmiş bak.

1753528987716.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben seni konu sahibiyle karıştırmışım bu arada ama fark etmez, fen yaparsan mühendislik gelmeme ihtimali yok ve çalışırsan garanti. Matematik öyle değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,228
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri