Neler Yeni

Scyrox V6 mı Glorious model o 2 pro mu ?

ryuzaqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağrı Boran
Arkadaşlar konu başlıkta yazdığı gibi çok net ve kısa iki mouse arasında kaldım birazda fiyat farkı var.

İki mouse arasında kaldım yaklaşık 1k gibi bir fiyat farkı var pek bütçe arttırmak istemiyorum ama almışken iyi bir şey almak istiyorum. Youtube da glorious mouse ile ilgili bağlantıda problem olduğuna dair bir video gördüm o yüzden bir tık almaya çekindim diyebilirim.
Varsa başka öneriniz önerilere açığım kablosuz ve pilli olması lazım. Uzun süre götürmesi lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
ömer faruk
scyrox
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci elden 2500 civarına çok rahat bulursun zaten ikinci eldekiler de çok yeni şu an

ryuzaqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağrı Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
scyrox
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci elden 2500 civarına çok rahat bulursun zaten ikinci eldekiler de çok yeni şu an
Anladım hocam bütçeyi arttırmayı pek istemiyorum ama glorious hakkında bir bilgin var mı ? Uzun vadede üzebilecek bir mouse mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
ömer faruk
Anladım hocam bütçeyi arttırmayı pek istemiyorum ama glorious hakkında bir bilgin var mı ? Uzun vadede üzebilecek bir mouse mu ?
Glorious genelde çok sevilmeyen bi marka o yüzden bu kadar parayı ben şahsen glorious için vermezdim , onun yerine haste 2 wireless bakabilirsin çok sağlam ve aşağı yukarı aynı şekilde bi mouse

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
TAHA KOÇAK
Yıllardır Glorious modellerini kullanıyorum ve gerek garantisi olsun gerek hafifliği olsun benim severek kullandığım bir marka. Diğer markayı bilmiyorum ancak Glorious tavsiye ederim. O modeli de kullandım, hafiflik ve sensör olarak asla üzmez.

Top Bottom