Yardım Scyrox V6 vs V8 Mouse

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,990
3 taksit alacam boşuna wraith önermeyin. 3400 fiyatları. V6 sanırım Palm tutuş için daha iyiymiş. Büyük çoğunlukla Palm tutuyorum. Boyut dışında farkları nedir

v6 stokta yok sanki akakçeden de baktım mavi rengi var oda pazaramada satılıyor ne kadar güvenli bilmiyorum
ikiside 3950 sensör kullanıyor şu anki en iyi sensörlerden v6 nın ucu biraz daha sivrimsi v8 vxe r1 ile aynı tasarıma sahip gibi
v8 al geç o zaman
Post automatically merged:

Ekstra olarak hatırladığım kadarıyla gaming gen tr de iyzico ile alış veriş yapınca indirim uyguluyordu bi bakın isterseniz
@t1nerx

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
v6 stokta yok sanki akakçeden de baktım mavi rengi var oda pazaramada satılıyor ne kadar güvenli bilmiyorum
ikiside 3950 sensör kullanıyor şu anki en iyi sensörlerden v6 nın ucu biraz daha sivrimsi v8 vxe r1 ile aynı tasarıma sahip gibi
v8 al geç o zaman
Post automatically merged:

Ekstra olarak hatırladığım kadarıyla gaming gen tr de iyzico ile alış veriş yapınca indirim uyguluyordu bi bakın isterseniz
@t1nerx
güzel mouse evet beğeniyorum fakat o fiyata isterseniz atk x1 v2 veya atk a9 air veya atk a9 ultimate modelleri daha mantıklı olabilir sensör mcu batarya switch bakımından biraz daha öndeler

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri