Scyrox v8 vs zowie u2 dw

neura

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Bir profesyonel takımda cs2 oynuyorum ama mouse um(Attack shark x3) artık beni geri çekmeye başladı başlıkta yazdığım 2 mousedan hangisini almalıyım sizce?

Bir profesyonel takımda cs2 oynuyorum ama mouse um(Attack shark x3) artık beni geri çekmeye başladı başlıkta yazdığım 2 mousedan hangisini almalıyım sizce?
CİDDİLİ soruyorum bu ikisini bir kefeye mi koyuyorsun zowie kafasını ezer Sycroxmu ne cacıksa

O yüzden sordum zaten biraz daha bekleyip zowie mi alsam diye
bütçe varsa tercih edebilirsin ama 4k hz o seni etkliermi bilmem ama zaten 8khz er oyunda yok zowie yerine v3 pro 8khz falanda bakabilirsin hemen hemen aynı fiyatlar

O yüzden sordum zaten biraz daha bekleyip zowie mi alsam diye
İkisi de en üst seviye bileşenler kullanıyor. Malzeme ve skates kalitesi daha iyi zowie’nin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sen hiç mouseları incelemeden neden yanlış şeyler öneriyorsun zowiede 3395 sensör varken scyroxta 3950 sensör mevcut
3395 ve 3950 neredeyse aynı. Çok da bir fark yok.

İkisi de en üst seviye bileşenler kullanıyor. Malzeme ve skates kalitesi daha iyi zowie’nin.

3395 ve 3950 neredeyse aynı. Çok da bir fark yok.
Zowie eskide kaldı kendini güncellemiyor onu alacağına superlight 2 alır donk666 direkt bunu kullanıyor

Hocam sen hiç mouseları incelemeden neden yanlış şeyler öneriyorsun zowiede 3395 sensör varken scyroxta 3950 sensör mevcut
Tüh lan çok fark etti 90 95 olması

Zowie eskide kaldı kendini güncellemiyor onu alacağına superlight 2 alır donk666 direkt bunu kullanıyor
alternatif olarak v3pro 8khz belirttim ztn süperlight alsa kronik scroll bozulacak tuş basmayacak cart curt, güncellemede çok mühim değil 4kz aktifse açıp kapanabiliyorsa kullanırsın ekran kartı değil bu driver güncellemesi bekleyecek

Geri