SE 2 model ios 13.6 sürüm

Hocam nasıl oluyor ki bende güncelleme vs istemiyor hala (SE2020)
uygulamalar acıyoda kimisi yavaş kimisinde resimleri mesela yüklemiyo sacma bi durum app storeda bekleyen 45 güncelleme var 5 tanesini günceller 40 tanesi neredeyse güncellenmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu telefonla şuan istersen 16 ya geç, sonrasında da çıktıktan birkaç ay sonra stabil olunca 17 ye geçip öyle bırak. IOS 18 tahminimce bu cihazın son güncellemesi olacak ve o güncelleme ile bitirirler bu cihazı, 17 de kalmakta fayda var 😀
aklımda 13 mini almak var ellerim kücük oldugu icin alıcam düz 13 büyük geliyoda miniyi kullandım güzel elimdeki se 2 ikinci elden satmayı dusunuyorum pilide geçen yıl değişti garanti kapsamında %95 pil saglıgı var tek garantisi bitti ama cihazım temiz baya iyi kullandım olmadı güncelleme hic yapmadan ikinci el satıyım diyorum

uygulamalar acıyoda kimisi yavaş kimisinde resimleri mesela yüklemiyo sacma bi durum app storeda bekleyen 45 güncelleme var 5 tanesini günceller 40 tanesi neredeyse güncellenmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aklımda 13 mini almak var ellerim kücük oldugu icin alıcam düz 13 büyük geliyoda miniyi kullandım güzel elimdeki se 2 ikinci elden satmayı dusunuyorum pilide geçen yıl değişti garanti kapsamında %95 pil saglıgı var tek garantisi bitti ama cihazım temiz baya iyi kullandım olmadı güncelleme hic yapmadan ikinci el satıyım diyorum
Ben de SE 2020 den S23e geçtim, daha doğrusu geçmek üzereyim şuan hala SE 2020 kullanıyorum. Bence Mini serisi çok ufak, iPhone 5S ayarında cihaz neredeyse, normal 13 bile SE 2020 den birazcık büyük kalıyor.

Ben de SE 2020 den S23e geçtim, daha doğrusu geçmek üzereyim şuan hala SE 2020 kullanıyorum. Bence Mini serisi çok ufak, iPhone 5S ayarında cihaz neredeyse, normal 13 bile SE 2020 den birazcık büyük kalıyor.
yok hocam tercih meselesi tabide arkadasımda var iphone 13 kullandımda oyun sosyal medya vs.. bi defa tek el kullanamıyorum cepte büyük ağırlık yapıyo dedigim gibi ellerim kücük ben rahat edemedim ama mini modelini kullandım oyun oynayan biri olsam mobilde almam miniyi ama sosyal medya icin alıcam baktım güzel tek el kullanılıyo pilide benim icin yeterlide dolar daha fazla arttıgında apple fiyatları arttırmadan önce alcam onu bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,686
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri