Neler Yeni

sea of theves açılmıyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam reapers bones bayrağını alıp hazine bulun. Bayrak 5 lvl olsun sonra da bu hazineleri adadaki Reaper's Hideouta satarsanız her bir hazine 5 kat değerlenecek. Günde 100k kasabilirsiniz :)
Bunu bende bilmiyordum. Bu bayrak satılıyor mu bulmamız mı lazım ?

TheFaLcoN

80+ Bronze
O kafataslarını kafatası dükkanına satacaksınız. O görev aldığınız adada olur. Zaten dükkan temasından anlarsınız.
Size bir de dönme taktiği vereyim belki bilmiyorsunuzdur. Dümeni döneceğiniz yere çevirin ve ardından çapa çekin gemi direkt dönecektir. Sonrasında ikiniz birden çapayı kaldırın.
Bir de siz daha galiba fırtına ya yakalanmadınız. Gemi devrilecek gibi oluyor. ve Megadolon boss geliyor. O bostan direkt kaçın. Fırtınada kafanıza birden yıldırım düşebiliyor. Korkmayın :D
Hepsini dün yaşadık ulan ilk defa girdik yağmurlu havada fırtınaya denk geldik. İlk oyunda. Deniz de çok büyük bir köpek balığı falan var evet kafamıza yıldırım çok düştü :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam reapers bones bayrağını alıp hazine bulun. Bayrak 5 lvl olsun sonra da bu hazineleri adadaki Reaper's Hideouta satarsanız her bir hazine 5 kat değerlenecek. Günde 100k kasabilirsiniz :)
Sizde oynuyor musunuz hocam ?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hepsini dün yaşadık ulan ilk defa girdik yağmurlu havada fırtınaya denk geldik. İlk oyunda. Deniz de çok büyük bir köpek balığı falan var evet kafamıza yıldırım çok düştü :D

Bazı adalara çok yaklaşmayın iskeletler adadan top saldırısı yapabiliyor.

TheFaLcoN

80+ Bronze

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

Hocam çok oynardım ama discord nitro kampanyalı ultimate gamepassın yinelenen ödemesini kapatmamışım. Yani 44tl borcum var namussuzlara :D Belki hallederim. Biz arkadaşlarla oynuyoruz o yüzden herkes alırken ben para bulup halledip yeniden gamepass alabilirim. Şu anlık düşünmüyorum. Alsam bile bir sürü ekibim var :D cümle uzun oldu.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Nasıl bayrak o bayrağı adalardan mı alıyoruz ?
Oynamayalı oluyor baya adlarını unutuyorum bazı şeylerin. Herhangi bir outpostta biraz araştırın Kafeste bir iskelet olucak. O iskeletin altında masa var oraya oy atıyorsunuz bayrak gemiye takılıyor. 5 farklı bayrak var ama para için en iyisi bu. Diğerleri şu anlık önemsiz.

İnternetten araştırıp daha da bilgi sahibi olabilirsiniz. Gerçi ben çok fazla oynarak bu kadar iyi oldum.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Oynamayalı oluyor baya adlarını unutuyorum bazı şeylerin. Herhangi bir outpostta biraz araştırın Kafeste bir iskelet olucak. O iskeletin altında masa var oraya oy atıyorsunuz bayrak gemiye takılıyor. 5 farklı bayrak var ama para için en iyisi bu. Diğerleri şu anlık önemsiz.

İnternetten araştırıp daha da bilgi sahibi olabilirsiniz. Gerçi ben çok fazla oynarak bu kadar iyi oldum.
Oyun 2 kişi sarıyor 2 kişi daha bulsak 4 kişi inanılmaz keyifli olucakta.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Oyun 2 kişi sarıyor 2 kişi daha bulsak 4 kişi inanılmaz keyifli olucakta.
Sea of thieves için Türk bir discord sunucusu var. İnternete yazınca çıkıyor. Aktiflik baya azalmış ama yine de orada birilerini bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,803
Üyeler
164,564
Son üye
Key56
Top Bottom