Neler Yeni

Sea of Thieves bilen var mı?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
hikaye
o mod kalkmadı mı ya?
haberım yokdu sordum arkadaşa
1668291919892.png

BabaVoss7

80+ Silver
değişik bi oyun ya can barını etle ekstra dolduruyosun filan öyle belkide. Ben onuda yapıyom adam yanımdan tek atıyo pompalıyla ben de giriyom aynısını yapıyom iki kere yapıyom hatta adam devam ediyo yani. Bi gharaip. Oyunun köpeği olanlar oynuyo genelde. onlarada ne yaparsan yap vsde kazanamıyon yani. Ben hikayelerin çoğunu yapıp bıraktım 150 saat max oyun yani bence

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

TheFaLcoN

80+ Bronze
Hocam 500 saatim var sea of thives te oyunu genel olarak bitirdim gerek story gerek şirketler olsun çok eğlendiğim arkadaşlarla fena saran oyunlarımdan oldu, savaş gerçekten pvp bu oyunda biraz profesyonellik istiyor. Eğer oyunda eğlenmek sadece görev yapmak falan istiyorsan FİLO dc sunucusu var orada ekip ile toplanıp sadece şirketleri kasıp para kasabiliyorsunuz kimse size karışamıyor. Serbest arkadaşınız ile oynayacaksanız açık dünyada çok pvp bağımlıları var sizin peşinizi bırakmaz yaptığınız eventleri ve sizi durmadan takip edip batırmaya çalışırlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Hocam 500 saatim var sea of thives te oyunu genel olarak bitirdim gerek story gerek şirketler olsun çok eğlendiğim arkadaşlarla fena saran oyunlarımdan oldu, savaş gerçekten pvp bu oyunda biraz profesyonellik istiyor. Eğer oyunda eğlenmek sadece görev yapmak falan istiyorsan FİLO dc sunucusu var orada ekip ile toplanıp sadece şirketleri kasıp para kasabiliyorsunuz kimse size karışamıyor. Serbest arkadaşınız ile oynayacaksanız açık dünyada çok pvp bağımlıları var sizin peşinizi bırakmaz yaptığınız eventleri ve sizi durmadan takip edip batırmaya çalışırlar.
şuan hala oynuyor musun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Yok hocam oyunda yapabileceğim pek bir şey kalmadı saldım oyunu. Arada bir pvp ye girmek için indirmiştim.
bende bırakalı baya oldu arkadaş sorunca baktımda gemı satın alma gelmış onu sorcakatım ne dıye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,682
Üyeler
167,694
Son üye
Biqqest
Top Bottom