Erda Yıldırım
80+ Gold
o mod kalkmadı mı ya?gemı savaşına gir
o mod kalkmadı mı ya?gemı savaşına gir
filo fln ne, tale tales neevet abey
O modmuymuşo mod kalkmadı mı ya?
hikayetale tales ne
filo fln n
haberım yokdu sordum arkadaşao mod kalkmadı mı ya?
şu sağ kısım oluyor checkpoint lerın burada gözukuyorale tales ne
sunucuda yabancı olmuyor kısaca detaylıca yukardakı vıdeoda anlatıyorfilo fl
şuan hala oynuyor musunHocam 500 saatim var sea of thives te oyunu genel olarak bitirdim gerek story gerek şirketler olsun çok eğlendiğim arkadaşlarla fena saran oyunlarımdan oldu, savaş gerçekten pvp bu oyunda biraz profesyonellik istiyor. Eğer oyunda eğlenmek sadece görev yapmak falan istiyorsan FİLO dc sunucusu var orada ekip ile toplanıp sadece şirketleri kasıp para kasabiliyorsunuz kimse size karışamıyor. Serbest arkadaşınız ile oynayacaksanız açık dünyada çok pvp bağımlıları var sizin peşinizi bırakmaz yaptığınız eventleri ve sizi durmadan takip edip batırmaya çalışırlar.
Yok hocam oyunda yapabileceğim pek bir şey kalmadı saldım oyunu. Arada bir pvp ye girmek için indirmiştim.şuan hala oynuyor musun
bende bırakalı baya oldu arkadaş sorunca baktımda gemı satın alma gelmış onu sorcakatım ne dıyeYok hocam oyunda yapabileceğim pek bir şey kalmadı saldım oyunu. Arada bir pvp ye girmek için indirmiştim.
8-9 ay olmuştur gemi satın alma olayını duydumda araştırmadım hiç çok yenilik gelmiştir büyük ihtimallebende bırakalı baya oldu arkadaş sorunca baktımda gemı satın alma gelmış onu sorcakatım ne dıye