Ekran kartın yetersiz veya driverleri güncel değil.game pass sen sea of thieves indirdim "sea of thieves video driver crashed and was reset" bu hata çıkıyor napmalıyım
orasını biliyorum ama ekran kartım 1650 super ve son sürüm driverEkran kartın yetersiz veya driverleri güncel değil.
Galiba ekran kartında sorun var garantisi var ise göndermende fayda var.orasını biliyorum ama ekran kartım 1650 super ve son sürüm driver
kanka ekran kartı 2 aylık daha ve diğer oyunlarda sorunu yok cs full ayarlarda (3-5 ayar orta devamı yüksek-çok yüksek te)300 fps alıyorum fh4 ultra ya çekip 80 90 fps oynuyorum ekran katında sıkıntı yok yani .internettn baktım aynı sorun fortniteda da varmış.insanlar hmonitör kablosunu anakart yerine ekran kartına takıp çözmüşler ama benim hdmi zaten ekran kartına takılıGaliba ekran kartında sorun var garantisi var ise göndermende fayda var.
sorununu buldunmu kardeşim . Bendede aynı problem çıktı bulamıyorum sorunu ve çözümünükanka ekran kartı 2 aylık daha ve diğer oyunlarda sorunu yok cs full ayarlarda (3-5 ayar orta devamı yüksek-çok yüksek te)300 fps alıyorum fh4 ultra ya çekip 80 90 fps oynuyorum ekran katında sıkıntı yok yani .internettn baktım aynı sorun fortniteda da varmış.insanlar hmonitör kablosunu anakart yerine ekran kartına takıp çözmüşler ama benim hdmi zaten ekran kartına takılı