Neler Yeni

Yardım SEAGATE 2TB Disk sürekli çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
Yeni ST 2TB BARRACUDA Aldım power a bastıktan sonra birka. tık sesi geliyor ve HDD sürekli çalışıyor ama görev yöneticisinde %0 gösteriyor PSU'da CW var onla alakalı olabilirmi ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni ST 2TB BARRACUDA Aldım power a bastıktan sonra birka. tık sesi geliyor ve HDD sürekli çalışıyor ama görev yöneticisinde %0 gösteriyor PSU'da CW var onla alakalı olabilirmi ?
Sürekli çalışması normal sonuçta arka da tonla işlem yapılıyor.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Tık Tık ses geliyorsa normaldir.

WD Blue daha sessiz.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
%0 yükte bile olsa HDD'ler belirli bir süre çalışmaya devam ediyorlar. Şuan sallıyorum ama 2 3DK hiç işlem yapılmazsa kendini durduruyor sonra yeniden çalışmaya başlıyor. Sistemde başka bir disk yoksa asla bunu yapmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tık Tık ses geliyorsa normaldir.

WD Blue daha sessiz.
Herkes WD Blue daha sessiz diyor ama bir tek ben mi farkında değilim. Bende 2 tane WD blue 500GB var. 1'i 2010 ocak üretimi diğeri 2016 üretim 2 diskte deli gibi ses yapıyor sistemde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%0 yükte bile olsa HDD'ler belirli bir süre çalışmaya devam ediyorlar. Şuan sallıyorum ama 2 3DK hiç işlem yapılmazsa kendini durduruyor sonra yeniden çalışmaya başlıyor. Sistemde başka bir disk yoksa asla bunu yapmaz.
1 ssd 1 tane de 2.5 lik hdd var

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes WD Blue daha sessiz diyor ama bir tek ben mi farkında değilim. Bende 2 tane WD blue 500GB var. 1'i 2010 ocak üretimi diğeri 2016 üretim 2 diskte deli gibi ses yapıyor sistemde.
Eski üretim olduğu için olabilir.
Benimki kaç üretimi bilmiyorum ama %100 yükte setup kurarken bile sessiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,838
Üyeler
161,922
Son üye
Maxpayne_53
Top Bottom