Neler Yeni

İnceleme Seagate Baracuda 2TB Harddisk İncelemesi

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Saçma değil küfürlü ve +18 içerikli videolar var ama senin video da varmış neden bilmiyorum
Doğum tarihimi 1930 işaretlemiştim sanırım.
İşte benim videoda 1 küfür bile yok ona rağmen saçma sapan uyarı attı Youtube

rtx 3090

80+ Silver
Ha
HIZ SONUÇLARI
Alıntıyı görüntüle
Videolarda ürünün temel detayları ve hız testini yaptım.
Ürün bana iyi ve güvenilir bir şekilde geldi SAĞOL İNCEHESAP [İ ile başlayan diğer firma örnek alsın biraz]
Ürün biraz gürültülü özellikle kendisi kullanması gerektiği yerde sesini iyice hissettim.Ama korkulacak kadar da değil.
2 Günde geldi baya hızlı geldi çünkü önceki siparişlerim 7 günde gelmişti.
Kutulu idi [İncehesabın kendi kutusu yani seagate harddiskin kendi kutusu yok sadece dışında kendi statik paketlemesi yapılmıştı ama incehesap kendi kutulaması yetmemiş gibi ürünü de balon poşeyle sıkıca sarmış.
İndirimlerde almıştım sizde harddisk alacaksınız aceleniz yoksa indirimlerde İncehesap'tan almanızı öneririm.
Videolarda belirttim.Belirtmediğim birkaç hususuda söyleyeyim.
Sata kablosu Anakarttan çıkıyor videoda demiştim.
Gerekli bağlantıları da zaten üründe ya kullanma klavuzu ya da bendeki gibi linkli bir etiket çıkar büyük ihtimal ve harddiski de kasanıza güzel sabitlemeye çalışın her ihtimale karşı.
Yırlı olsun eline sağlık

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Son düzenleme:

rtx 3090

80+ Silver
HIZ SONUÇLARI
Alıntıyı görüntüle
Videolarda ürünün temel detayları ve hız testini yaptım.
Ürün bana iyi ve güvenilir bir şekilde geldi SAĞOL İNCEHESAP [İ ile başlayan diğer firma örnek alsın biraz]
Ürün biraz gürültülü özellikle kendisi kullanması gerektiği yerde sesini iyice hissettim.Ama korkulacak kadar da değil.
2 Günde geldi baya hızlı geldi çünkü önceki siparişlerim 7 günde gelmişti.
Kutulu idi [İncehesabın kendi kutusu yani seagate harddiskin kendi kutusu yok sadece dışında kendi statik paketlemesi yapılmıştı ama incehesap kendi kutulaması yetmemiş gibi ürünü de balon poşeyle sıkıca sarmış.
İndirimlerde almıştım sizde harddisk alacaksınız aceleniz yoksa indirimlerde İncehesap'tan almanızı öneririm.
Videolarda belirttim.Belirtmediğim birkaç hususuda söyleyeyim.
Sata kablosu Anakarttan çıkıyor videoda demiştim.
Gerekli bağlantıları da zaten üründe ya kullanma klavuzu ya da bendeki gibi linkli bir etiket çıkar büyük ihtimal ve harddiski de kasanıza güzel sabitlemeye çalışın her ihtimale karşı.
Videoda 2 torabayt gibi bir şey demişsin bence biraz daha dikkat et o tarz şeylere yada ben yanlış duydum

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İşte benim videoda 1 küfür bile yok ona rağmen saçma sapan uyarı attı Youtube
Harddiskin icindde sakıncalı içerikler olabilirr 🥴
Woozy Facebook.png

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İncelemeni yeni gördüm fakat ürüne toplam ömürlük 10 TB yazdıktan sonra ürün fişi çekmeye başlayacak. Seagate SMR HDD özelliği. Şu an kaç TB veri yazdın?

Top Bottom