Seagate Barracuda ve Skyhawk arasında ne fark var

Barracuda serisi normal PC kullanıcıları için üretilmiş giriş/orta seviye ürünlerdir. Skyhawk serisi HDD’ler uzun süre sorunsuz aktif kalması hedeflenen, görece yavaş ama güvenli, daha çok güvenlik kameralarının bağlandığı ve kayıt yapıldığı hard disklerdir.

Barracuda serisi normal PC kullanıcıları için üretilmiş giriş/orta seviye ürünlerdir. Skyhawk serisi HDD’ler uzun süre sorunsuz aktif kalması hedeflenen, görece yavaş ama güvenli, daha çok güvenlik kameralarının bağlandığı ve kayıt yapıldığı hard disklerdir.
Peki WD mi Seagate mi
uçak gibi ses çıkarmadığı sürece ses için sıkıntı yok, sorunsuz olmalı

Barracuda veya Firecuda normal kullanıcılar içindir. Ironwolf sunucu, Skyhawkta güvenlik sistemleri içindir daha çok.

Forumda herkes WD ci, 10 senedir , 4 PC değiştim hepsinde Seagate vardı. Şuan kullandığım pc de sıfır olarak aldığım 2 TB barracuda var 2 yıldır kullanıyorum. ne ses ne bir sıkıntı yaşadım bu zamana kadar.
jj-jpg.318172

Peki WD mi Seagate mi
uçak gibi ses çıkarmadığı sürece ses için sıkıntı yok, sorunsuz olmalı
WD Blue ve Seagate Barracuda için konuşuyorsak ikisi de aşağı yukarı aynı kalitede ürünler. Normal ev tipi kullanıcıyı ikisi de üzmez. Genel kanı Seagate daha hızlı fakat daha tıkırtılı olduğu yönünde. Hangisi ucuzsa onu al derim. 7200 RPM olmasına dikkat et. 5400 vesaire alma.

WD Blue ve Seagate Barracuda için konuşuyorsak ikisi de aşağı yukarı aynı kalitede ürünler. Normal ev tipi kullanıcıyı ikisi de üzmez. Genel kanı Seagate daha hızlı fakat daha tıkırtılı olduğu yönünde. Hangisi ucuzsa onu al derim. 7200 RPM olmasına dikkat et. 5400 vesaire alma.
Firecuda lara baktım 5400 rpm bulabildim sadece
sağladıklarını da beğendim ama 5400 olması kötü oldu 7200 lerden bulamadım

Geri