Neler Yeni

seasonic focus 850w 80+ gold psu 1800tl aldım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam direk yetmez diyorsunuz ama.
Yav zaten yetmiyor herkes 65w TDP'li Ryzen mi kullanıyor 10900K ne kadar güç çekiyor haberin var mı? 715W güç tüketimini fotoğraflayıp videoma koyan benim zaten inanılmazsınız adamın biri de halen oradan yok Reddit yok şu vallahi okuduğunu anlayamayan arkadaşlar lütfen yorum yazmasın. Şurda hepiniz GTX 1660 Super'li sisteme 500W al knka sağlam olsun diyen kişilersiniz 320W ÜÇYÜZYİRMİ WATT TDP'li kart için 600W savaşı veriyorsunuz.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yav zaten yetmiyor herkes 65w TDP'li Ryzen mi kullanıyor 10900K ne kadar güç çekiyor haberin var mı? 715W güç tüketimini fotoğraflayıp videoma koyan benim zaten inanılmazsınız adamın biri de halen oradan yok Reddit yok şu vallahi okuduğunu anlayamayan arkadaşlar lütfen yorum yazmasın. Şurda hepiniz GTX 1660 Super'li sisteme 500W al knka sağlam olsun diyen kişilersiniz 320W ÜÇYÜZYİRMİ WATT TDP'li kart için 600W savaşı veriyorsunuz.
Yetmez diyorsunuz. Üstteki yorumda kullanırsın ama sağlıklı olmaz diyorsunuz. Çelişki var.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam da ilk mesajınızda "yetmiyor" deyip yanlış bilgi kuramında ceza verdiniz fakat şimdi "sağlıklı olmaz" dediniz.
Evet sağlıklı bir setup olmaz bunun farkındayız fakat ucu ucuna yetiyor. Yüke girmez diyen arkadaş hatalı bilgi o da.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
3080 e 650w ın normal olarak yetmesini bende mümkün kılmıyorum ben 3070 e 750w yetermi acaba korkusundayım 😂 ama @cfranko ' yu 650w yeter demesine ve karşı çıktı diye banlamasadanız keşke lütfen geri açın :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Tamam da ilk mesajınızda "yetmiyor" deyip yanlış bilgi kuramında ceza verdiniz fakat şimdi "sağlıklı olmaz" dediniz.
Evet sağlıklı bir setup olmaz bunun farkındayız fakat ucu ucuna yetiyor. Yüke girmez diyen arkadaş hatalı bilgi o da.
600W ile 650W arasında kocaman bir fark vardır. Ve orada arkadaş sistemini sıralayıp 2 ay idare etmek şartı ile minimum hangi kriterlere dikkat etmesi gerektiğini belirttim. Beni yormayın arkadaşlar.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
600W ile 650W arasında kocaman bir fark vardır. Ve orada arkadaş sistemini sıralayıp 2 ay idare etmek şartı ile minimum hangi kriterlere dikkat etmesi gerektiğini belirttim. Beni yormayın arkadaşlar.
Yetiyor mu yetiyor.

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Hiçbir zaman 1660s 500w al sağlam olsun demedik. Demeyiz ama işin ucunda 500w yeter.
Yetmez diyip ban atıyorsunuz şimdi sağlıklı olmaz diyorsunuz.
Kusura bakma abi kendinle çelişiyorsun.
Sağlıklı olmaz evet ama kim sistemini %100 yüke sokuyor.
Kaç kişi? Oyun oynayan biri sokabilirmi %100 yüke.
650w yetiyor burda sonucunda.
750w daha sağlıklı olur tabii ki ileri dönüklük psunun rahatta kalması vb.
Kısaca YETİYOR.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hiçbir zaman 1660s 500w al sağlam olsun demedik. Demeyiz ama işin ucunda 500w yeter.
Kısaca YETİYOR.
Dostum sistemde peak diye bir şey vardır bazen sisteminin fanları birden hızlı döner gibi gibi bunlardan bir habersin bir sürü konu var araştır şunu da yanlış anlama RTX 3080 650W PSU'yu yüke bile sokmaz diyen birini ciddiye alacağımı düşünme.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Kısaca YETİYOR.
Güç sömüren oyunlarda var , haklısın genel olarak. @Abdullah Hacıgül ' de kendince haklı 3080 alıpta 650w almak saçmalıktır. Yani bütçe sıkıntısı yoktur ve neden 650W deney mi yapıyoruz
@Abdullah Hacıgül ' den @Mehmet Yılmaz ' dan @cfranko adlı kullanıcının banının açılmasını talep ediyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom