Neler Yeni

seasonic focus 850w 80+ gold psu 1800tl aldım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum sistemde peak diye bir şey vardır bazen sisteminin fanları birden hızlı döner gibi gibi bunlardan bir habersin bir sürü konu var araştır şunu da yanlış anlama RTX 3080 650W PSU'yu yüke bile sokmaz diyen birini ciddiye alacağımı düşünme.
Sizin direk "yetmez" diye çıkışmanız doğru mu? Yetiyor. Sağlıklı çalışmıyor demeniz gerekti. Cfranko ya attığınız banı tekrar düşünün.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Dostum sistemde peak diye bir şey vardır bazen sisteminin fanları birden hızlı döner gibi gibi bunlardan bir habersin bir sürü konu var araştır şunu da yanlış anlama RTX 3080 650W PSU'yu yüke bile sokmaz diyen birini ciddiye alacağımı düşünme.
Merhaba,

@Hikoreis, 650W yüke bile sokmaz demedi. Sanırım yanlış okudunuz, 750W dedi.
Core reactor gibi 750w iyi bir psu alınabilir. İleri dönük olur psu yüke girmez

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hocam uzun sürede ne gibi bir sorun oluşturur örneğin 3090 + 600w bir psu?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Cfranko'nun hatalı bilgi uyarısı alması 650watt'dan oldu. Ben hiçbir mesajımda 600watt ayrıca demedim. Atılan Screenshotda da RM650x vardı yani 650watt. Yetmediğini düşünüyorsanız ve kapanacağını iddia ediyorsanız(opsiyonel) ürünler hazırda varsa bunun hakkında bir içerik çıkarabilirsiniz ve hatalıysak ben tamamım yani ceza neyse kabul ediyorum hem sizin için güzel bir içerik de çıkabilir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Evet peak sistemin anlık en yüksek gücü çekmesidir sistem bunu sürekli peaklarsa psu için geçmiş olsun

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ya bir saattir bunlar gençtir bazıları çocuk Abdullah bildiğini öğretmeye çalış diye uğraşıp uğraşıp duruyorum ama ne yazıkki ukalalıktan başka hiçbir şey göremiyorum.

Donanım Haber Forumdan bir kullanıcı deneyimi bırakayım da ne haliniz varsa görün arkadaşlar. Bu sistem risktir risktir dememi anlamayan "aaa Abdullah ile kapışıyoruz" tribine girip algılarını kapatan arkadaşları da yanlış bilgilendirmeden tek seferde banlamadığıma her seferinde pişman oluyorum ama buna sabredicem gittiği yere kadar.

donanımmm.jpg

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,137
Üyeler
164,967
Son üye