DSG için tiptronik şanzıman ile kullanmayın derler genelde, eğer bu paralara bulabilirseniz kaçırmayın derim.Bu arabayı düşünüyoruz 180.000-190.000 arası piyasası var 175 e kadar düşürebiliriz belki pazarlıkla çamurlukta falan boya var sadece sizce alınır mı ? Dsg şanzıman sorun çıkarır mı ?
Otomatik şanzımanı daha performanslı kullanmak için, manuel yani tiptronik diğer adıyla spor modunda kullanırlar genellikle. Daha agresif bir kalkışı olur ve daha kısa zamanda hızlanır tiptronik modda çünkü manuel olur araç. Hızı seven kişiler sürekli olarak tiptronikte kullandığında, her seferinde servislik oluyormuş Volkswagen Golf'de. Özellikle B7 kasada bu şikayetten çok okumuştum.Pek anlamıyorum da tiptronik şanzıman nedir ?
Biz öyle kullanmayız zaten . Adam gibi hız yapmaya gerek yok .Otomatik şanzımanı daha performanslı kullanmak için, manuel yani tiptronik diğer adıyla spor modunda kullanırlar genellikle. Daha agresif bir kalkışı olur ve daha kısa zamanda hızlanır tiptronik modda çünkü manuel olur araç. Hızı seven kişiler sürekli olarak tiptronikte kullandığında, her seferinde servislik oluyormuş Volkswagen Golf'de. Özellikle B7 kasada bu şikayetten çok okumuştum.
Eğer düzenli bakımları yapılmış bir DSG bulursanız ve kilometresi de düşükse kaçırmayın derim.Biz öyle kullanmayız zaten . Adam gibi hız yapmaya gerek yok .
İşte bu yüzden b7 passat alırken manuel olmsdına dikkat çektikOtomatik şanzımanı daha performanslı kullanmak için, manuel yani tiptronik diğer adıyla spor modunda kullanırlar genellikle. Daha agresif bir kalkışı olur ve daha kısa zamanda hızlanır tiptronik modda çünkü manuel olur araç. Hızı seven kişiler sürekli olarak tiptronikte kullandığında, her seferinde servislik oluyormuş Volkswagen Golf'de. Özellikle B7 kasada bu şikayetten çok okumuştum.
vites D deyken sağa doğru kaydırınca arttırıp eksiltebiliyosun vitesi dsgde sorun yaratabiliyor diyorlarPek anlamıyorum da tiptronik şanzıman nedir ?
Eğer düzenli bakımları yapılmış bir DSG bulursanız ve kilometresi de düşükse kaçırmayın derim.
bir seri dsg modelleri sorun yaptı diye algısı yapıldı...
İşte bu yüzden b7 passat alırken manuel olmsdına dikkat çektik
Kart arızası çok sıkıntılı br durum
vites D deyken sağa doğru kaydırınca arttırıp eksiltebiliyosun vitesi dsgde sorun yaratabiliyor diyorlar
Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için.Aslında otomatik araçta bence EDC'den şaşmamak gerek. Hem performanslı hem de ıslak kavramadan ötürü geçişler yok gibi resmen. Megane 4 2021 1.5 dCi EDC ile kullanıyoruz, sağlam şanzıman.