Sebepsiz hüzünlenmek?

ysf0

80+
Reaksiyon skoru
116
Bazen gece balkonda oturup gökyüzünü izleyip o sessiz ortamda saatlerce düşüncelere dalıyorum, bana iyi geliyor, hayatım kötü değil Allaha şükür güzel bi işim, normal bir ailem ve arkadaşlıklarım var, mutlu olamıyorum hep bi yanım eksik hissediyorum, sürekli içimde boşluk var ama bu boşluk yalnız kalınca ortaya çıkıyor sebebi nedir veya size de oluyor mu?

Her zamanki ruh halim; yalnız kalmak, fedakarlık ve kendi sesini dinlemektir.

Ekran görüntüsü 2024-04-24 004708.png

• Beğen
Reaksiyonlar: ysf0
Bazen gece balkonda oturup gökyüzünü izleyip o sessiz ortamda saatlerce düşüncelere dalıyorum, bana iyi geliyor, hayatım kötü değil Allaha şükür güzel bi işim, normal bir ailem ve arkadaşlıklarım var, mutlu olamıyorum hep bi yanım eksik hissediyorum, sürekli içimde boşluk var ama bu boşluk yalnız kalınca ortaya çıkıyor sebebi nedir veya size de oluyor mu?
Ruh halim.

güzel bir şey aslında bana da oluyor. tatlı bir sıkıntı geliyor. herkeste oluyordur bu bu arada. hangimiz mutlu ki şu dünyada. herkesin bir muhabbeti var. farklı şekillerde sınanıyoruz. dine yönelebilirsin asıl huzur orada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,974
Üyeler
198,670
Son üye
reznov_48

Geri