recepramazan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Recep Ramazan Argum
Arkadaşlar pc 1.5 yıllık itopyadan sıfır almıştım aldığım 4. 5. aydan beri ara ara hep takılıyor pc özellikle google da ve video izlerken youtube vs.
Bilgisayarı açıp direk oyun oynarsam donma takılma olmuyor ama youtube girip bir mzik açayım desem biraz sonra hemen mouse takılıyor (arkada ses çalıyor) klavyeden ekan kartı reset atıyorum 1 den fazla yada monitörü aç kapa yapıyorum biraz uğraş sonucu düzeliyor ama tekrardan olmaya devam ediyor ve çok fazla canımı sıkıyor
2 kez itopyaya götürdüm onlarda çözüm bulamadı driverler güncel di en son format attığımda güncelledim bu arada pc özellikleri :
Asus prime h610 m r-d4
Asus radeon RX6650 XT 8 GB
İ3 12100 F
goodram16GB RAM 3200 MHZ
WD M2 480GB SSD
rampage voyager 750w 80++ bronze rgb atx mid gaming kasa
Bilgisayarı açıp direk oyun oynarsam donma takılma olmuyor ama youtube girip bir mzik açayım desem biraz sonra hemen mouse takılıyor (arkada ses çalıyor) klavyeden ekan kartı reset atıyorum 1 den fazla yada monitörü aç kapa yapıyorum biraz uğraş sonucu düzeliyor ama tekrardan olmaya devam ediyor ve çok fazla canımı sıkıyor
2 kez itopyaya götürdüm onlarda çözüm bulamadı driverler güncel di en son format attığımda güncelledim bu arada pc özellikleri :
Asus prime h610 m r-d4
Asus radeon RX6650 XT 8 GB
İ3 12100 F
goodram16GB RAM 3200 MHZ
WD M2 480GB SSD
rampage voyager 750w 80++ bronze rgb atx mid gaming kasa