SEBEPSİZ YERE PİNG ARTIŞI

Reaksiyon skoru
14
SON 1 HAFTADIR PİNGİM ÇOK DEĞİŞKEN MESALA CSGO ATIYOM 70 ken 120 ye hatta 1000 pingi bile görüyorum. Bir çözümü var mıdır???

oyun oynadığın zaman internete wifi ile değilde kablo ile bağlanmanı öneririm Ki eğer kablo kullanıyorsanız sebebini bilmiyorum

aynı sorun bendede vardı vodafoneydi fakat şu 2 yöntemi yaparak geçti 1. yöntem dns değiştirdim 2. yöntem vodafone vb şirketlerin verdiği modem interneti versin yeter mantığı bu yüzden modem fazla süre açık kaldımı kafayı yiyor bende modemin tüm özelliklerini kapatıp tlwr 940n adında tplinkin bir routerini aldım ve sorun çözüldü yardımıc olabildiysem ne mutlu bana

aynı sorun bendede vardı vodafoneydi fakat şu 2 yöntemi yaparak geçti 1. yöntem dns değiştirdim 2. yöntem vodafone vb şirketlerin verdiği modem interneti versin yeter mantığı bu yüzden modem fazla süre açık kaldımı kafayı yiyor bende modemin tüm özelliklerini kapatıp tlwr 940n adında tplinkin bir routerini aldım ve sorun çözüldü yardımıc olabildiysem ne mutlu bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende HG531s V1 adında modem var ben şimdi senin dediğini alırsam sorunum çözünür mü. Bide tüm özelliklerini kapattım derken neyden bahsetti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide modem özelliği var mı

Son düzenleme:
bende hg658c v2 modem var vodafone özellikleri kapattım derken wifi dağıtmasını wpsyi kapattım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,218
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri