Neler Yeni

SEÇİM 2023'E DOĞRU !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Yuzarsef
Elbet millet gittim Recep Tayyip Erdoğan a oyumu verdim ve Demacia için Master Yi oynuyorum cümleten hepimize geçmiş olsun. PKK zihniyeti kaybetti Milli olanlar Milliyetçi olanlar depremzedelere hakaret edip etmediğini bırakmayanlar değil adam gibi sahip çıkan vatan evlatları kazandı. Harbici olun hasbi olun adam olun ama kaybedecekseniz de adam gibi kaybedin. Master Yi Olarak kahrolsun Iiona yaşasın Demacia...

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Yuzarsef
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
akdasldkjasdlşkajds aga buna yarıldım dalga mı geçiyorsun? Mütahitlere bina dikme hakkı belediyelerde. Ve AKP döneminde RTE dönüp yalvardı kalkıp kentsel dönüşüm yapalım diye siz de kalkıp yapmayın dediniz ebenizi gördünüz ne diyeyim...

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Binaları da mı rte yapti :D
İstersen buraya sığmayacak kadar da bonus eklerim :)

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Binaları da mı rte yapti :D
İstersen buraya sığmayacak kadar da bonus eklerim :)
Devleti ben mi yönetiyorum tabikide ondan hesap soracağım tabi oksijen gitmiyor ya anlamazsın.

Bu arada gazetelerin köşe yazılarını yazılmayan şehit haberlerine unutmuşsun Suriye de yapılan operasyonlarda her gün şehit veriyorduk bırak haberleri gazetelerin köşe yazılarında bile dile getirilmedi.
Bu kadar ilerizekalı(!) olmayın

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Devleti ben mi yönetiyorum tabikide ondan hesap soracağım tabi oksijen gitmiyor ya anlamazsın.

Bu arada gazetelerin köşe yazılarını yazılmayan şehit haberlerine unutmuşsun Suriye de yapılan operasyonlarda her gün şehit veriyorduk bırak haberleri gazetelerin köşe yazılarında bile dile getirilmedi.
Bu kadar ilerizekalı(!) olmayın
Ben de onu diyorum :)
O kadar şehit varken, askerlerimizi şehit etmek için uğraşanlara nasıl hala destekçi oluyorsunuz :D
Üstelik siyaset yaparken karşı tarafı aşağılamak zorunda değilsin :D
Madem özgürlüğü ve medeniliği savunuyorsunuz(!), o halde dilediğim gibi konuşurum. Bana gereksiz ve saçma ithamlarda bulunamazsın :)

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
akdasldkjasdlşkajds aga buna yarıldım dalga mı geçiyorsun? Mütahitlere bina dikme hakkı belediyelerde. Ve AKP döneminde RTE dönüp yalvardı kalkıp kentsel dönüşüm yapalım diye siz de kalkıp yapmayın dediniz ebenizi gördünüz ne diyeyim...
Allah allah bir bak istersen kimin belediyeleri
O diplomasız Gürcünün bir kere bile yalvardığı yok boş yapma ebeni gören sensin
Kentsel dönüşüm için insanlarda para mı var

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Allah allah bir bak istersen kimin belediyeleri
O diplomasız Gürcünün bir kere bile yalvardığı yok boş yapma ebeni gören sensin
Kentsel dönüşüm için insanlarda para mı var
Hala kaba ve agresif dil kullanarak beni kışkırtmaya çalışıyorsun :)
Hani medeni ve özgür olacaktık? Siyaset bilmiyorsan muhatap olmam senle hiç. Kendi havuzunda yüzmeye devam et :)

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
O kadar şehit varken, askerlerimizi şehit etmek için uğraşanlara nasıl hala destekçi oluyorsunuz :D
Ben kimi destekliyormusum sizin desteklediğinize laf edince hemen karşı tarafta mi oluyorum bu kadar sığ düşünmeyin.
O ordunun suriyede işi yoktu arap çölüne girmemesi gerekiyordu şimdi ne olacak o Suriye sınırından geri çekilecek ler zaten aksi halde anlaşma ve sınırda güvende olmayacak
ee sonuç elimize ne geçecek boşa ölen askerlerimiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala kaba ve agresif dil kullanarak beni kışkırtmaya çalışıyorsun :)
Hani medeni ve özgür olacaktık? Siyaset bilmiyorsan muhatap olmam senle hiç. Kendi havuzunda yüzmeye devam et :)
Kime yazdığımın farkında mısın yoksa multi hesap mı kullanıyorsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom