Neler Yeni

SEÇİM 2023'E DOĞRU !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Hüda-Par diye bir parti var biliyor musun ittifak partiniz bir araştır geçmişini kimlerle ortak olmuşsunuz bir gör
Bilmezler.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ozaman yanlıştı şimdi doğru olan var zaten biz desteklemiyorduk MHP olarak
15 temmuz oldu bunun sebebi erdoğan oldu.
1997 darbesinde temel amaç fetöcüleri ve irticayı bitirmekti TSK'da takır takır adamlar çıkarılıyordu ya Fetullahdan veya irticadan
1997 darbesini yapanlardan biri çevik bir. Mevcut hükümete brifing veriliyor Fetö tehlikesinden bahsediyor.
Tayyip ne yaptı ?
TSK'daki Atatürkçü Komutanları içeri tıktı fetöcü hakimlerle.Onlarında arası açılınca onlarıda içeri attı
O Komutanlar içerdeyken Hizbullah bağlantısı olan adamları Yaş bahanesiyle çıkardı

Şuanki hükümet 28 şubat 1997 darbesini başörtüsünden vuruyor
komik

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
1997 darbesinde temel amaç fetöcüleri ve irticayı bitirmekti TSK'da takır takır adamlar çıkarılıyordu ya Fetullahdan veya irticadan
1997 darbesini yapanlardan biri çevik bir. Mevcut hükümete brifing veriliyor Fetö tehlikesinden bahsediyor.
Tayyip ne yaptı ?
TSK'daki Atatürkçü Komutanları içeri tıktı fetöcü hakimlerle onlarında arası açılınca onlarıda içeri attı
O Komutanlar içerdeyken Hizbullah bağlantısı olan adamları Yaş bahanesiyle çıkardı
Babama sormuştum bu darbe değil demişti zaten bende 15 temmuz darbesine inanmamıştım hatta gerçek bir darbe olmadığını 14-15 yaşımda söylüyordum ama linç yiyordum o darbe değil hala söylüyorum darbe dediğin ülkenin her yerinde olur benim yaşadığım şehirde bir tane asker görmedim sokakta gezen ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kılıçdaroğluna p*k li diyenler utanır mı sanmam.
Hatta bu adam akp döneminde Ergenekon davasında yargılandı değil mi yanlış hatırlamıyorsam

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Neyse ya şu mecliste olacak olan yemin törenini iple çekiyorum o Hizbullahın uzantısı olan HüdaPar vekilleri yemin edecekler mi acep çünkü adamların türk bayrağı ile sorunu var ve bir çok şey ile sorunu var ama buryaa sığmaz ?
ATATÜRK'ün Tunceli dediği şehire dersimli kemalim diyen türk ü çok iyi temsil ediyor. 1 oy chp ye 1 oy hdp diyen kim

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
2 kalem sallamasına bakmıyor meclisten geçmesi lazım önce veya referandum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkedeki belirsizlikler Herşeye Zarar Veriyor çok kötü bir durum
tm kardeşim en siyasetçi sensin eyw

oguzgl12

80+
Yurtdışına Gidecek durumum olsa defolup gidecem bu ülkeden ben ne suç İşledim Ki Türkiye gibi bir yerde doğdum

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Tayyip ne yaptı ?
TSK'daki Atatürkçü Komutanları içeri tıktı fetöcü hakimlerle.Onlarında arası açılınca onlarıda içeri attı

Şuanki hükümet 28 şubat 1997 darbesini başörtüsünden vuruyor
komik
1997 de demokrasi yoktu askeri dayatma vardı

1 kere 1 oy chp ye 1 oy hdp ye atamıyorsun :D
her evden 1 oy chp ye 1 oy hdp ye söylemi vardı DERSİM li kemal ne oldu.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
her evden 1 oy chp ye 1 oy hdp ye söylemi vardı DERSİM li kemal ne oldu.
1 oy kemal 1 oy hdp dir o. Doğulu halk için normal. HDP veren seçmen RTE vermez. HDP' li olmak suç mu? Ülkenin %10' u suçlu mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom