Sebastian Szymanski
80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Lan olm şu yazdıklarının tümüne cevap vermedim babalada depremzedelere hakaret edildiğinde de adam video paylaşıp yapmayın demedimi lan koyunOyum Garen e aga bu devirde Noxus'un köpekleri falan iyi değil yani. Yüce Gıral Garen var iken diğerleri boş beleş bea bremın.
Ve ciddi anlamda KK'ya verilmez eşşek miyiz de kalkıp İnce'ye destek çık adamı kolla dedikten sonra yalnız bırakan birine Mansur Yavaş'ı aday yap dediğimiz halde kendini inatla koltuğa çakan bu adama oy vereceğiz. Aga bunun için sıkıntılı bir tip olmak lazım ne diyeyim adam resmen eşşek gibi bana vereceksiniz dedi gençlik kollarından bilene çıktım ne koltuk sevdası var be KK da. En azından diğer taraf istenen bir kişi ne diyeyim sırf bu edepsizliği ve üstüne kalkıp depremzedelere siyasi görüşünden dolayı hakaret etmesinden ötürü Erdoğan aga adam en azından böyle sakat durumlar oluşturmuyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinliğini bilmeden neden bunu söylüyorsun kafan mı güzel?Şahsen kk nin ülkeyi yönetebilecek bir bilgisi olmadığını düşünüyorum ve CHP nin deprem bölgelerinden yapılan yeni konutlardan vatandaşlarımızı çıkardığına dair bir kaç bilgi buldum ama kesinliğini bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Milliyetçi olacaksın bideRECEP TAYİP ERDOĞAN bir 5 sene daha devam.