Neler Yeni

SEÇİM 2023'E DOĞRU !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Oyum Garen e aga bu devirde Noxus'un köpekleri falan iyi değil yani. Yüce Gıral Garen var iken diğerleri boş beleş bea bremın.

Ve ciddi anlamda KK'ya verilmez eşşek miyiz de kalkıp İnce'ye destek çık adamı kolla dedikten sonra yalnız bırakan birine Mansur Yavaş'ı aday yap dediğimiz halde kendini inatla koltuğa çakan bu adama oy vereceğiz. Aga bunun için sıkıntılı bir tip olmak lazım ne diyeyim adam resmen eşşek gibi bana vereceksiniz dedi gençlik kollarından bilene çıktım ne koltuk sevdası var be KK da. En azından diğer taraf istenen bir kişi ne diyeyim sırf bu edepsizliği ve üstüne kalkıp depremzedelere siyasi görüşünden dolayı hakaret etmesinden ötürü Erdoğan aga adam en azından böyle sakat durumlar oluşturmuyor...
Lan olm şu yazdıklarının tümüne cevap vermedim babalada depremzedelere hakaret edildiğinde de adam video paylaşıp yapmayın demedimi lan koyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen kk nin ülkeyi yönetebilecek bir bilgisi olmadığını düşünüyorum ve CHP nin deprem bölgelerinden yapılan yeni konutlardan vatandaşlarımızı çıkardığına dair bir kaç bilgi buldum ama kesinliğini bilemiyorum
Kesinliğini bilmeden neden bunu söylüyorsun kafan mı güzel?

RECEP TAYİP ERDOĞAN bir 5 sene daha devam.
Milliyetçi olacaksın bide

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Lan olm şu yazdıklarının tümüne cevap vermedim babalada depremzedelere hakaret edildiğinde de adam video paylaşıp yapmayın demedimi lan koyun

Kesinliğini bilmeden neden bunu söylüyorsun kafan mı güzel?

Milliyetçi olacaksın bide
Milliyetçi olduğum için oyun REİS e

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Reis Türkçü olmadığını söylüyor ona ne diyeceksin,her türlü milliyetçiliği ayağı altına aldığını söylüyor
Bak kardeşim türkçü demekle olmuyor en güzel örnek can AZERBEYCAN ın topraklarını geri aldı sen bir helikopter bile kaldıramazken.

TÜRK birliği kurulacak TURAN geliyor.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bak kardeşim türkçü demekle olmuyor en güzel örnek can AZERBEYCAN ın topraklarını geri aldı sen bir helikopter bile kaldıramazken.

TÜRK birliği kurulacak TURAN geliyor.
Kafaya bak la yemin ederim ne içiyorsunuz bilmek istiyorum adam Türk kavramını kaldırmak isteyen Hüda-Parı meclise soktu Türk Birliği Kuracak her yerden Türk kavramını kaldırmak istiyor geçenlerde Türk havayolları nin ismini Türkiye hava yolları olarak bile değiştirmek istedi

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Kafaya bak la yemin ederim ne içiyorsunuz bilmek istiyorum adam Türk kavramını kaldırmak isteyen Hüda-Parı meclise soktu Türk Birliği Kuracak her yerden Türk kavramını kaldırmak istiyor geçenlerde Türk havayolları nin ismini Türkiye hava yolları olarak bile değiştirmek istedi
İyi içiyoruz milli ayran sanada verelim gözün açılır pkk ile işbirliği yapanlarla yanyana olmazsın.

oguzgl12

80+
Cumhurbaşkanının ikinci döneminde Meclis tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi hâlinde, Cumhurbaşkanı bir defa daha aday olabilir. KAYNAK: https://www.mevzuat.gov.tr/anasayfa...e?MevzuatTur=1&MevzuatNo=6271&MevzuatTertip=5
Putinde Aynısını yapıyor şuan

Kemal kılıçdaroğlu başımızdayken hdp bir şey yapamaz diyorsunuz işte aynısını Ak partililer de diyor sorun burda

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Erdoğan seçilebiliyo muydu ya bi cumhurbaşkanı en fazla 2 kere seçilemiyor muydu
Eğer seçilirse 2027 seçimlerinde aday olamıyor tabii bu seçimden sonra ülkede tekrar seçim olacak mı orası belirsiz

oguzgl12

80+
Sksjjs biliorsun ki değiştirme yetkisi var 2 kalem sallamasına bakar 😄
2 kalem sallamasına bakmıyor meclisten geçmesi lazım önce veya referandum

Eğer seçilirse 2027 seçimlerinde aday olamıyor tabii bu seçimden sonra ülkede tekrar seçim olacak mı orası belirsiz
Ülkedeki belirsizlikler Herşeye Zarar Veriyor çok kötü bir durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan

oguzgl12

80+
20 yaşında bir birey olarak Kemal Kılıçdaroğlu diyorum
Hem Akp li Hem de Chp li olan dostlara saygı duyuyorum ülkemiz için en iyisi olsun

Meclis yenilenme kararı vermedi zaten. Recep kendisi teklifi sundu tayyip onayladı Erdoğan imzaladı
Cumhurbaşkanı yeni sistem de son seçime giriyor ve şuan herhangi bir şekilde birdaha aday olması için bir kanun yok Tbmm sayfasına girip daha doğru bilgi alabilirsiniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,759
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom