Neler Yeni

Seçim süreci garip şekilde sakin

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
ya abi yerel seçim olmasının etkisi kesinlikle var ama 2023'de tam bu sürelerde kıyamet kopuyordu. hele hiç siyaset konuşulmayan bizim evde bile bu meral masadan çekildiğinde kahvaltı da siyaset konuşuluyordu ki bir çok arkadaşımda da öyleymiş. zaten herkesin gergin olması ve bir çok olayı anlatmayacağım bile. Sanki herkes kinini, nefretini kustu da 1 yıl sonraki seçimde daha rahat. siz de böyle düşünüyor musunuz bilmiyorum ancak fikirlerimi paylaşmak istedim. zaten 2023 seçim sürecinde apolitik olmayan biri ne demek istediğimi anlar, forumda bile kıyamet kopuyordu.

eneskaya6

80+ Silver
giren şemsiye açılmaz daha ne konusulsun ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Yuzarsef
Nisan 2024 den Nisan 2026'ya kadar izle. (Bu yazdığım hiç bir şey ifade etmemektedir.)

Son düzenleme:

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Artık siyaset gündemi eskisi gibi hararetli değil. Bana göre muhalefet eski gücünde değil, hatta seçmenlerin de apolitikleştiğini düşünüyorum
Dediğin gibi yerel seçim olmasının da etkisi var.

Yerel seçim olmasının etkisi var elbet ama 5 yıl önceki yerel seçimde de daha hareketliydi. Bence şu an kimin kazanacağı artık net anlaşılır hale geldiği için. Öncesinde çekişme ve belirsizlik vardı. Şimdi son 5 yılda yapılanlar yapılmayanlar daha çok göz önünde ortada oldu sosyal medya sayesinde. Antalya'da Hakan Tütüncü'nün kazanacağı belli, İstanbul'da Ekrem'in kaybedeceği belli. Ankara muamma.

SeryXS

80+ Bronze
Artık algılarımızı kaybettik psikoloji kalmadı birde seçimimi düşüneceğiz kim alırsa alsın umrumda değil artık 😃

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yerel seçim olmasının etkisi var elbet ama 5 yıl önceki yerel seçimde de daha hareketliydi. Bence şu an kimin kazanacağı artık net anlaşılır hale geldiği için. Öncesinde çekişme ve belirsizlik vardı. Şimdi son 5 yılda yapılanlar yapılmayanlar daha çok göz önünde ortada oldu sosyal medya sayesinde. Antalya'da Hakan Tütüncü'nün kazanacağı belli, İstanbul'da Ekrem'in kaybedeceği belli. Ankara muamma.
Ekrem kesin alıyor bu arada he ben istemem gelsin ama geliyor bu da net bir şekilde belli İstanbul da ekonomi çok ciddi hissedilir halk da ekonomiye bakar yol,köprü umurlarinda olmaz Ekrem i sevmeyen de verecek verenler yine veriyor zaten sabit büyük ihtimalle yeniden o olacak ama

Hanaz

80+ Gold
Bende şaşırdım bu sefer çok saldırı olmadı millet vekillerine

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,042
İsim
Mehmet Aslan

The Semih

80+ Gold
ya abi yerel seçim olmasının etkisi kesinlikle var ama 2023'de tam bu sürelerde kıyamet kopuyordu. hele hiç siyaset konuşulmayan bizim evde bile bu meral masadan çekildiğinde kahvaltı da siyaset konuşuluyordu ki bir çok arkadaşımda da öyleymiş. zaten herkesin gergin olması ve bir çok olayı anlatmayacağım bile. Sanki herkes kinini, nefretini kustu da 1 yıl sonraki seçimde daha rahat. siz de böyle düşünüyor musunuz bilmiyorum ancak fikirlerimi paylaşmak istedim. zaten 2023 seçim sürecinde apolitik olmayan biri ne demek istediğimi anlar, forumda bile kıyamet kopuyordu.
İnsanlar bıktı siyasetten, 29 marttaki seçime az katılım olacağını düşünüyorum tahminim %76

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Selim
Olması gereken de bu ayrıca bir çok canlı bomba hazırlığında PKK li yakalanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular