zannetmem usd artıyor hep küçük küçükTeşekkür ederim fikrim o yönlerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim fiyat sorucam 4 5 aya fiyatlar aynı kalır mı sizce hazır sistemler
Bu fiyata alınır, parça kalitesi idare eder (hazır sistemlerde parça kalitesi genellikle böyle zaten o yüzden dert etmeye gerek yok), 7700 XT almaktan iyidir. 7700 XT önermiyorum çünkü yeni nesil oyunlar kapatılamayan RT ile geliyor ve bundan dolayı 7700 XT çok performans kaybediyor ama rx 9000 serisinin RT performansı daha iyi olduğu için sorun olmuyor.Bu fiyata çok iyi değil mi yoksa ben mi çok pahalı düşünüyorum 5060 lı sistemler de bu fiyattta parça kalitesi mi kötü nu fiyata niye böyle anlamadım. Birde 9060xt bu 7500f veya 14400f e darboğaz yapar mı
aslında öyle çok büyük oyunlar oynayacağını zannetmiyorum kardeşimin daha yaşı küçük fakst 7700 olsa bile büyük oyunları açıp çok iyi dr olmasa oynatabileceğini zannediyorum ama dediğin gibi 9000 üstü serisi bu konularda daha performanslı 1 sıkıntı olmaz ise cube 7 9060 lı aklıma çokça yattı hem parçalar hem de bütçe olarak uygun geldi tekrardan teşekkür ederim ilgin içinBu fiyata alınır, parça kalitesi idare eder (hazır sistemlerde parça kalitesi genellikle böyle zaten o yüzden dert etmeye gerek yok), 7700 XT almaktan iyidir. 7700 XT önermiyorum çünkü yeni nesil oyunlar kapatılamayan RT ile geliyor ve bundan dolayı 7700 XT çok performans kaybediyor ama rx 9000 serisinin RT performansı daha iyi olduğu için sorun olmuyor.