Seçim yapması zor pcler sizin favoriniz ne

Reaksiyon skoru
108

Ben nvinda tarafındanım ama o sistemdedem ne kasa iyi nede anakart iyi nede psu. Amd olan birazdaha derli toplu bir sistem. kalite olarak sacene SSD biraz zayıf. Ama nvindada işlemci daha iyi AMD ye göre bence. Yani AMD sistemi alırsan. performans biraz daha az olur ama parçalar daha uzun ömürlü. nvindada ise daha yüksek performansm ama ömürü biraz daha kısa olur. (Ben nvinda olanı alırdım)

Son düzenleme:

Kesinlikle 12400f/4060ti 20k. Mesutçevik sistem/itopya

4060ti ama kasayı bitfenix ile değiştir.

Arada pek bi fark yok 4060 ti daha mantıklı ama kasayı Thermaltake yap kafan rahat olsun yada acelen yoksa Abdullah ın çıkaracağı sistemi bekle Kasım sonuna kadar bekle kimin ne çıkaracağı belli değil bu ay her an efso sistemler gelebilir

Arada pek bi fark yok 4060 ti daha mantıklı ama kasayı Thermaltake yap kafan rahat olsun yada acelen yoksa Abdullah ın çıkaracağı sistemi bekle Kasım sonuna kadar bekle kimin ne çıkaracağı belli değil bu ay her an efso sistemler gelebilir
11 kasımda çıkacak kasım sonuna beklemeye gerek yok

4060ti nin kasayı vento650w yap al

Ben burda nvidiayı tercih ederdim nedeni sorulacak olursa H610 olması zaten baştan bir - ancak idare eder 4060ti bu bütçede olması asıl kritik bakmamız gereken normalde bu bütçede normal 4060 sistemler çıkıyordu en son kasayı vento kasaya çevirdim ve 20684 tl oldu

Reis ayın 15 inde maaş yatıyor acaba 15inden sonra da boyle guzel sistemler gelirmi black fridat falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060ti ama kasayı bitfenix ile değiştir.
8gb sıkıntı çıkarmaz demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri