SangraTiels
80+ Bronze
Dolar, Euro, altın ne varsa artacak.
Arkadaşlar böyle konuşuyosunuzda dolar euro artcak diye, ekonomi güvene bağlı bir sistemdir bu sefer iktidar değişirse dolar ve euro düşecek
Üretmeyen bir ülke için doların yüksek olması çok kötüdür. İğneden ipliğe her şeyimiz dışarıda geliyor.Ama yüksek olması kötü değildir.
KDÜ üretmiyorsan ve dolar düşükse cari açık patlar. Tabii pek çok değişken var ve kendimi bilgi sahibi olarak da addetmiyorum lakin düşük kur ithalatı arttırıp ihracatı aszaltacaktır.Üretmeyen bir ülke için doların yüksek olması çok kötüdür. İğneden ipliğe her şeyimiz dışarıda geliyor.
Şuan ortalık çok karışık.Herkese iyi günler, seçim öncesi ve sonrası belli başlı yatırımlar yapmayı düşünüyorum. Bu konuda fikrinizi almak için bu konuyu açtım.
İktidarın değişip değişmemesinden bağımsız bir piyasa hareketliliği bekliyorum şahsen. Döviz konusunda belli beklentilerim var.
Sizce bilgisayarlar, telefonlar ve konsoların fiyatı özelinde ne düzeyde bir yükselme gerçekleşecek?
Özellikle konsol ve PC fiyatlarını çok merak ediyorum.
Akp kazanırsa Türkiye'de türk kalmayabilir.Akp kazanırsa felaket zamlar gelecek bence.