Neler Yeni

Secure boot yaptım monitör

umutagz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut adıgüzel
Arkadaşlar yardım lazım sistemin anakartı b450m s2h ekran kartım gigabyte rtx 2060 valorant için secure boot açtım sistemi user moda geçirdim ve key ile ilgili bir ayara update yaptım secure bootun aktif olması için böyle yazıyordu lakin sistem şuanda açılmıyor açıyorum siyah ekranda kalıyor biosa bile giremiyorum yardım edebilir misiniz

marsl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
trgyblc
Geçmiş olsun bilgisayarın ölmüş banada aynısı oldu 2 hafta garantiye gitti gigabyte b450m s2h anakartlarda secure boot sorunu var o yüzden w11 kullanmıyorum anakartın geri gelince w10 yükle sorunsuz oynanıyor oyunlar fifa valorant vb

Sistemin bağlantılarını çıkardıktan sonra, BIOS Pilini çıkarıp 40-50 saniye bekledikten sonra geri yerine takıp denenebilir. Bu işlem BIOS ayarlarını Varsayılan hâle getirir. 100% çözüm oluşturur mu kesin olmasada, denemekten başka bi şey yapamazsınız şu an.

umutagz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut adıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemin bağlantılarını çıkardıktan sonra, BIOS Pilini çıkarıp 40-50 saniye bekledikten sonra geri yerine takıp denenebilir. Bu işlem BIOS ayarlarını Varsayılan hâle getirir. 100% çözüm oluşturur mu kesin olmasada, denemekten başka bi şey yapamazsınız şu an.
Denedim ama hala ayni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun bilgisayarın ölmüş banada aynısı oldu 2 hafta garantiye gitti gigabyte b450m s2h anakartlarda secure boot sorunu var o yüzden w11 kullanmıyorum anakartın geri gelince w10 yükle sorunsuz oynanıyor oyunlar fifa valorant vb
Deme onu be

marsl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
trgyblc
Denedim ama hala ayni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deme onu be
Malesef her şeyi denedim bu forum dahil diğer bütün forumlara yazdım sorunun çözümü için '' bios pil çıkar tak çıkar bir gün pc çalıştırma düzelir diyen de oldu :D ekran kartın bozuldu'' diyende oldu ama hepsi valorant nasıl oyunmuş dememle başladı :D yeşil forumun youtube sayfasında 2 tane bu konuyla ilgili video var atamıyorum link ama yazınca çıkar hala çözülmedi sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,089
Üyeler
160,354
Son üye
Kenwn
Top Bottom