Neler Yeni

Sedan - Otomatik 450000 TL ye kadar araç önerileriniz

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Bütçe
450000
Renk olarak açık renkler düşünyüorum beyaz gümüş gri gibi en kötü 2012 model üzeri değişensin en fazla 2 parça boyalı olacak şekilde araç bakıyorum piyasası hızlı olarak jattalara bakıyorum geneldealternatif olarak gerçekten kullandıgınız araç hakkında nedeni ile birlikte öneride bulunabilirseniz sevinirim

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Renk olarak açık renkler düşünyüorum beyaz gümüş gri gibi en kötü 2012 model üzeri değişensin en fazla 2 parça boyalı olacak şekilde araç bakıyorum piyasası hızlı olarak jattalara bakıyorum geneldealternatif olarak gerçekten kullandıgınız araç hakkında nedeni ile birlikte öneride bulunabilirseniz sevinirim
Toyota Corolla 6 yıldır falan kullanıyoruz hiçbir sorun çıkartmadı lpg de takılı bizde baya iyi araç memur kasa geniş bagaj geniş arka koltuk 2010 model var bizde 2010 olmasına rağmen çok fazla teknolojik özellik var ve o özellikler 2022 model d segmenti araçlarda yok diyebilirz (boş paketlerinde) aracımızın tam modeli toyota corolla elegant 2010 oldukça memnunuz 1.6 motor çok güzel bir araç.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hızlı satmak istiyorum diyorsan
Ve 1.6 multijet Egea
Daha dolu bir şey istiyorsan focus , jetta , astra j bakabilirsin

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Yavuz
Volvo s60

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
aradığınız özelliklerde ve fiyatta genelde şirket arabaları, kiralık araçlar vs olur. örn vermek gerekirse megan symbol egea linea vs. vs. ve ya çok hasarlı ya da beyinden km düşürülmüş bulursunuz. benim gözümde filo arabaları aşırı riskli bir tercih olurdu.
tavsiyem şu pahalılıkta sorunsuz araba almanızdan yana olur sorunsuzu açmam gerekirse japon arabaları örn: honda, toyota.
bende 2007 yeni kasa corolla var comfort paket 1.6 lpg/benzin. sorunsuzluğu olsun yakıtta tasarrufu olsun performansı olsun gayet memnun ediyor. piyasasıda oldukça canlı.

DeH$et

80+ Silver
Ben olsam o paraya kesinlikle diğer c segment arabaları yerine d segmenti opel Insignia tercih ederdim.

Top Bottom