Neler Yeni

Sedat Peker suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı

Little Cat

80+ Bronze
Sedat Peker'in elebaşı olduğu suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Peker'in de aralarında bulunduğu 26'sı tutuklu 92 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, suç örgütü lideri olan Sedat Peker'in Çekmeköy'de 2017'de Cahit Çetin'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin "tasarlayarak kasten öldürmeye azmettirme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi. Peker'in, ayrıca "suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurma ve yönetme", "var olan suç örgütünün korkutucu gücünden faydalanarak silahla yağma suçuna azmettirme", "tefecilik" ve "silahla kasten yaralama" suçlarından da toplam 262 yıl 8 aydan, 392 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Ne düşünüyorsunuz?

BedirhanEfe

80+ Bronze
Sedat Peker'in elebaşı olduğu suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Peker'in de aralarında bulunduğu 26'sı tutuklu 92 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, suç örgütü lideri olan Sedat Peker'in Çekmeköy'de 2017'de Cahit Çetin'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin "tasarlayarak kasten öldürmeye azmettirme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi. Peker'in, ayrıca "suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurma ve yönetme", "var olan suç örgütünün korkutucu gücünden faydalanarak silahla yağma suçuna azmettirme", "tefecilik" ve "silahla kasten yaralama" suçlarından da toplam 262 yıl 8 aydan, 392 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Ne düşünüyorsunuz?
2017'de ve geçtiğimiz yıllarda yargı nerede idi

BedirhanEfe

80+ Bronze
Gülmeye de hesap verir olduk ne guzel
hayır elbette benim cevaba komik atmışsınızda benim attığım şey komik değil, işleri bitince 262 yıl, işleri varken cinayet faln ortada yok

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
hayır elbette benim cevaba komik atmışsınızda benim attığım şey komik değil işleri bitince 262 yıl işleri varken cinayet faln ortada yok
Biliyorum, aynı fikirde olduğum için güldüm zaten. Dediğin şeyi komik bulduğum için değildi.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,396
İsim
Hakan
Nasıl yani Sedat Peker direk yakalandı mı? O Firari değil miydi ya?

Besim Tibuk

80+ Gold
Yakalandı mı?

Top Bottom