- Reaksiyon skoru
- 13

SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Başka bir kasa yokmu bunu ilk defa duydumMerhaba hazır sistemin birinde bu kasa var sizce alınır mı![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
+1500 TL'ye Vento/fsp PSU 750W bir kas varBaşka bir kasa yokmu bunu ilk defa duydum
Valla vento lar güzel sen hazır sistemi bı atsana.+1500 TL'ye Vento/fsp PSU 750W bir kas var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleyince bütçemi hayli aşıyor
Valla vento lar güzel sen hazır sistemi bı atsana.
Bu kasanın fazla avantajı yok . Gaming Gecesindeyse indirime girer şöyle 2-3 milyar indirime girerse kasayı günceller alırsın.Gaming gecesinde listede şuan![]()
Omega Core | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
hocam site açılmıyor psu modeli hatırlıyorsanız https://cultists.network/140/psu-tier-list/ buradan bakabilirsiniz.Merhaba hazır sistemin birinde bu kasa var sizce alınır mı![]()
31 e düşmüş Vento kasa yap al kaçırma bu fiyatı.Gaming gecesinde listede şuan![]()
Omega Core | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Sağolun hocam verdim siparişi31 e düşmüş Vento kasa yap al kaçırma bu fiyatı.
Sağolun hocam verdim siparişi
Hayırlı Uğurlu Olsun hocam Allah utandırmasın.Sağolun hocam verdim siparişi
Canımız sağolsun, kasaların arasındaki fiyat uçurumu fazlaydı. Benim için PSU kalitesi önemli. İlerleyen zamanlarda inşallah değiştiririm, anakart argb destekliyor özellikle baktımHayırlı Uğurlu Olsun hocam Allah utandırmasın.
Hocam bu arada kasaya baktım fanlara RGB diyor keşke ARGB olsaydı renk sabit olmazdı. Ama sen istersen ileride kontrolcü + ARGB fan takarsın istemezsen zaten rainbow şeklinde her renk yanar.