Neler Yeni

ŞEHİR DIŞI ÜNİVERSİTENİN ZORLUKLARI

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
İstanbulda oturuyorum. Şehir dışı üniversite okumanın zorlukları nelerdir? Şehir dışına giderken nelere dikkat etmeliyiz Tecrübeliler anlatırsa bilgilenmiş oluruz

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İstanbulda oturuyorum. Şehir dışı üniversite okumanın zorlukları nelerdir? Şehir dışına giderken nelere dikkat etmeliyiz Tecrübeliler anlatırsa bilgilenmiş oluruz
Eğer tıp gibi çok zor bir bölümde okumayacaksan bütün zorluklara değer. İnsana tecrübe katan, hayata hazırlayan faktörler.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
İllaha uzun zamandır arkadaş olduğun kişiler vardır böyle en yakın arkadaşlarınla aynı şehri tutturmaya çalış çünkü hem kirayı yarı yarıya ödersiniz hem acaba çalar mı derdi yok.Onun harici çalışmazsan ve paranı hor harcarsan parasız kalabilirsin.Aile özlemi vs var.Ama mesela dışarı çıkıyorsun seni tutan kimse yok o yanı çok güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
velihan
mimarlık veya mühendislik gibi işler için illaki bir laptop götürmeniz gerekir zorluklar olarakda eğer yurt odanız tek kişilik değilse yurt arkadaşlarınız saygısız ve sizden büyük kişiler olursa bulaşıklarını size yıkatırlar yapmadığınızda döverler bazen paranızı almaya çalışırlar bir kere para verirseniz her seferinde isterler ev tutarsanız temizlik sorunu çok olur aç kalırsınız açıkçası paranız yoksa şehir dışında üniversite okumak kendi şehirinizde özel üniversiteye gitmekten daha pahalı olur

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,443
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sen zaten zor bir memlekette oturuyorsun. O yüzden başka yere gidince çok zorluk yaşayacağını zannetmiyorum bu konu da şanslısın. Ama başka bir yerden İstanbul'a okumaya gitmiş olsaydın o zaman zorluk yaşardın.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
İstanbuldan gelipte sorun yaşayan hiç kimse görmedim aksine istanbulsuz yapamam deyip 1 sene sonunda istanbula geçiş yapan bir sürü tanıdğım var.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Devlet yurdunda kalacaksan çok sıkıntılı tiplerle muhatap olacaksın.
Bir tarikat yurdunda kalacaksan ileride ne olur bilmem ama disiplinli ve katı kuralları olan bir ortam olacak.
( Adnan Oktar ve türevlerinin tarikat yurtları hariç :p )

Tavsiyem arkadaşlarınızla eve çıkın.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tek başına eğer belirli bir süre şehir dışında kalmadıysan alışman biraz zaman alır.
Yemek yapmayı bilmiyorsan zorlanırsın, yemek yapmayı bilen kişilerle kal.
Yurtta kalacaksan eğer biraz şanslı olman lazım arkadaşlarının iyi çıkması için.
Üniversite bittikten sonra başka biri olarak dönersin çünkü ayaklarının üzerinde durmayı, tek başına yaşamayı öğrenirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,628
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom