Neler Yeni

Şehir Dışında Okumak mı Özel Üni mi ?

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
Selamlar. Bu yıl YKS'ye girdim. Ve bu sonuca göre bir yere gitmeye çalışıcam. Ankara'da yaşıyorum ve bilindiği üzere Ankara'da kazanmak gerçekten zor. Ailem eğer devlet kazanamazsam burslu olarak özele göndermeyi düşünüyor. Fakat şehir dışına çok pahalı olur diyerek istemiyorlar. Ben de özel üniversitelere her yıl gelen zamlardan dolayı daha pahalı olduğunu düşünüyorum. En azından şehir dışında bir apartta falan kalabilirim diyorum ama fiyat olarak araştırmama rağmen bir bilgi bulamadım ve ailem de pahalı olduğunu söylüyor. Çok arada kaldım. Sınavın açıklanmasına ve tercihlere de az bir zaman kaldı. Tecrübelerinizden ve çevrenizde duyduklarınızdan faydalanarak yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,593
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şehir dışına git ve daha gelme biz yandık sen yanma

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,593
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben de biraz da aile baskısından kurtulmak için gitmek istiyorum abicim ama maddi imkanları da düşünmek zorundayım maalesef.
Şehir dışı biraz masraflı ama gittikten sonra orada çalışırsin bişey yaparsın özel ünilere gideceğine açıktan okuyup çalış daha iyi özel üni ler acayip para tuzağı

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şehir dışı biraz masraflı ama gittikten sonra orada çalışırsin bişey yaparsın özel ünilere gideceğine açıktan okuyup çalış daha iyi özel üni ler acayip para tuzağı
Teşekkürler. Biraz daha araştırdıktan sonra kararımı vericem elbetteç Bakalım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,593
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,593
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

yusuftheayay

80+ Bronze
Selamlar. Bu yıl YKS'ye girdim. Ve bu sonuca göre bir yere gitmeye çalışıcam. Ankara'da yaşıyorum ve bilindiği üzere Ankara'da kazanmak gerçekten zor. Ailem eğer devlet kazanamazsam burslu olarak özele göndermeyi düşünüyor. Fakat şehir dışına çok pahalı olur diyerek istemiyorlar. Ben de özel üniversitelere her yıl gelen zamlardan dolayı daha pahalı olduğunu düşünüyorum. En azından şehir dışında bir apartta falan kalabilirim diyorum ama fiyat olarak araştırmama rağmen bir bilgi bulamadım ve ailem de pahalı olduğunu söylüyor. Çok arada kaldım. Sınavın açıklanmasına ve tercihlere de az bir zaman kaldı. Tecrübelerinizden ve çevrenizde duyduklarınızdan faydalanarak yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Şehir dışı güzellemesi çok fazla yapılıyor, ailevi durumunu bilmiyorum ama güzel felan değil, çoğu arkadaşım şehrinde okumadığı için pişman, bende dahil. Kendi şehrinde okuyanlar ilk başta mutsuz olsada sonradan iyiki okumuş diyorlar. İlla şehir dışına çıkıcam diyorsan puana değilde üninin köklü olup olmamasına bak, köklü bir üniye git. İlçe ünileri ne gitme. İmkanın varsa şehrinde oku.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
Şehir dışı güzellemesi çok fazla yapılıyor, ailevi durumunu bilmiyorum ama güzel felan değil, çoğu arkadaşım şehrinde okumadığı için pişman, bende dahil. Kendi şehrinde okuyanlar ilk başta mutsuz olsada sonradan iyiki okumuş diyorlar. İlla şehir dışına çıkıcam diyorsan puana değilde üninin köklü olup olmamasına bak, köklü bir üniye git. İlçe ünileri ne gitme. İmkanın varsa şehrinde oku.
Teşekkürler. Ya ben de mis gibi evimde oturmak isterim elbette ama Ankara'daki üniversiteleri kazanmak zorlayıcı. Bu ilk senemdi ama 1 sene daha da hazırlanmayı pek istemiyorum. Ayrıca ailem dışarı falan çıkmamda baya baskılayıcı. O yüzden bu durumdan kurtulmak istiyorum. Mezuniyetimde orda olduğuma dair fotoğraf isteyen bir annem var :D

şahin doğan

80+ Platinum
Şehir dışında okumak güzelde iyi bir üni değilse şehir dışına gitmenin mantığı yok. hem şehir dışında hem kendi şehrinde okuyanların %1'i falan kendi şehrinde ailesiyle okumak ister. 2 tadı da tatmamış insanların bu konuda yorum yapması saçma.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
Şehir dışında okumak güzelde iyi bir üni değilse şehir dışına gitmenin mantığı yok. hem şehir dışında hem kendi şehrinde okuyanların %1'i falan kendi şehrinde ailesiyle okumak ister. 2 tadı da tatmamış insanların bu konuda yorum yapması saçma.
Teşekkürler. Baktığımda elbette güzel yerler var. Ama ilk önce maddi imkanı düşünmek zorundayım. Sonra ailemi ikna etmeye çalışabilirim.

JSezar

80+ Silver
şehir dışı yaz hayatını yaşa,para bulunur:cool:

Top Bottom