Neler Yeni

Şehir veya krallık kurulan ve aksiyon olan oyun önerisi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ac2, Ac Brotherhood, Ac Revelations ezio üçlemesi olarak geçiyor. Ac2 oynadıysan desmond karakterini bilirsin, ac3 te ezio yok fakat desmond çok geçiyor bağlantı var yani
odyssey valhalla gibi yeni aclerin eskilerle bağlantısı fazla yok valhalla oynamazdan çok şey kaçırmazsın şimdilik odyssey oynadiktan sonra ilerde valhalla alırsın.
1-Revelation yorumları çok kötü alınmalı mı?
2-Odyssey hakkında biri "Hikaye fazla yok. Ordan burdan sürekli görev alıp adam kesme oyunudur." dedi. Bu konuda yorumun nedir?

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
İçeriğe önem veriyorsun galiba. grafiklerine bakıp vazgeçeceğin ama oynayıp öğrenirsen inanılmaz keyif alacağın bir oyun var adı Rimworld. En basit örnekleri vereyim. Kolonin var. Başka kavimler sana baskına geliyor. Kolonistlerinden biri kaçırıp götürüyorlar. Aradan zaman geçiyor sonra sana mesaj yolluyorlar. Parasını ver kaçırdığımız adamını verelim diye. Baskına gelenleri yaralı alıyorsun hapishaneye atıyorsun gönüllerini hoş tutup sana katılmalarını sağlıyorsun. Savaşta bir kolonistinin bacağı kopuyor yavaş yürüyor, mahkumlardan birinin bacağını ameliyatla söküp kolonistine takıyorsun. Doğada bulunan develeri atları evcilleştirip kervan oluşturup başka köylere ticaret yapmaya gidiyorsun. Onlar sana geliyor. Görevler yapıyorsun, baskınlara gidiyorsun. kolonistlerinin isteklerini karşlıyorsun. Hepsinin özellikleri var bazılarının tarımı iyi bazılarının madeni bazılarının aşçılığı. Bunlar oyunun yüzde 1 i bile değil. Youtube de kanalım var oyunun anlatarak oynuyorum. Kanalın adı maysego. Gir bak kesinlikle aradığın oyun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İçeriğe önem veriyorsun galiba. grafiklerine bakıp vazgeçeceğin ama oynayıp öğrenirsen inanılmaz keyif alacağın bir oyun var adı Rimworld. En basit örnekleri vereyim. Kolonin var. Başka kavimler sana baskına geliyor. Kolonistlerinden biri kaçırıp götürüyorlar. Aradan zaman geçiyor sonra sana mesaj yolluyorlar. Parasını ver kaçırdığımız adamını verelim diye. Baskına gelenleri yaralı alıyorsun hapishaneye atıyorsun gönüllerini hoş tutup sana katılmalarını sağlıyorsun. Savaşta bir kolonistinin bacağı kopuyor yavaş yürüyor, mahkumlardan birinin bacağını ameliyatla söküp kolonistine takıyorsun. Doğada bulunan develeri atları evcilleştirip kervan oluşturup başka köylere ticaret yapmaya gidiyorsun. Onlar sana geliyor. Görevler yapıyorsun, baskınlara gidiyorsun. kolonistlerinin isteklerini karşlıyorsun. Hepsinin özellikleri var bazılarının tarımı iyi bazılarının madeni bazılarının aşçılığı. Bunlar oyunun yüzde 1 i bile değil. Youtube de kanalım var oyunun anlatarak oynuyorum. Kanalın adı maysego. Gir bak kesinlikle aradığın oyun.
Bakacağım.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
ASCENTORS LEGACY

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
Bannerlord daki gibi savaşlarda fps olsun ama EUIV strateji mantığı olsun. Böyle bir oyun var mı?
conqueror's blade diye bi online oyun var gameplaylerine bakabilirsin ben oynadım hoş bannerlorda benziyor açık dünyada var

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
1-Revelation yorumları çok kötü alınmalı mı?
2-Odyssey hakkında biri "Hikaye fazla yok. Ordan burdan sürekli görev alıp adam kesme oyunudur." dedi. Bu konuda yorumun nedir?
Revelations ac2 kadar güzel değil ama Ezio için oynanır. Ezio üçlemesini oynamadan da ac oynadım denmemeli bence.
Ac odyssey için denilen ise neredeyse tüm acler için deniyor onu takmaman daha iyi olur.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Revelations ac2 kadar güzel değil ama Ezio için oynanır. Ezio üçlemesini oynamadan da ac oynadım denmemeli bence.
Ac odyssey için denilen ise neredeyse tüm acler için deniyor onu takmaman daha iyi olur.
Bunu söyleyen kişi bu ifadeleri sadece yeni seri için söylüyor. Hani eski AC'nin de yeri ayrı. Bir hikaye tps bakış açısıyla gizlilik ön planda şekilde oynuyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
Bunu söyleyen kişi bu ifadeleri sadece yeni seri için söylüyor. Hani eski AC'nin de yeri ayrı. Bir hikaye tps bakış açısıyla gizlilik ön planda şekilde oynuyorsun.
genel olarak söyledim ac serisine hep aynı şeyler söyleniyor ama dediğim gibi takmana gerek yok etraftan duyduğun şeylere göre oyun oynarsan kafan hep karışır.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Kingdom come deliverance senin tarif ettiğin bi oyun diye biliyorum daha önce oynamadım yanılıyor olabilirim istersen bi enis kirazoğlundan falan bak hoşuna giderse yine oynarsın

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Online zaten R6S var. Ben kaliteli hikayeli oyun oynamak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ÖmerS @ToprakBakunin @snowfoxstache
epic odyssey almistim ac3 remastered dahil. alinip oynanir iki oyun da ama ac 2 veya black flag veya brotherhood vs. oynandiysa ac 3'ten keyif almiyorsun. odyssey genel olarak da iyi bir oyun 200 lira da olsa alinip oynanir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,233
Üyeler
163,972
Son üye
Dopenian