Hayır mantık hataları varmış ya o yüzden. Artı millet 30 saatten sonra sıkılıyormuş. Bunlara yorum nedir yani öyle soruyom. Hayatımda ilk defa oyunlara bu denli para veriyorum.Zaten ben sana al oyna demedim mi hocam? Öneririm tabii ki de neden önermiyim.
TP de değmez gibi çokça yorumlar vardı o yüzden.Bence bahsettiğin özellikleri karşılayan bir oyun olduğu için sıkılmazsın, ayrıca 60 TL hak edecek bir oyun.
Hocam o zaman son çare güvenilir korsan bir şekilde indirip deneyin sıkılmam derseniz satın alırsınız. Ben oynanır diyorum tekrardan. Mantık hatası olan, 30 saatten sonra sıkabilecek bir oyunu neden önereyim ki? Ayrıca bu sıkılma kısmı tamamen zevk meselesine giriyor.Hayır mantık hataları varmış ya o yüzden. Artı millet 30 saatten sonra sıkılıyormuş. Bunlara yorum nedir yani öyle soruyom. Hayatımda ilk defa oyunlara bu denli para veriyorum.
Peki AC indirimleri bitecekken sorayım.Hocam o zaman son çare güvenilir korsan bir şekilde indirip deneyin sıkılmam derseniz satın alırsınız. Ben oynanır diyorum tekrardan. Mantık hatası olan, 30 saatten sonra sıkabilecek bir oyunu neden önereyim ki? Ayrıca bu sıkılma kısmı tamamen zevk meselesine giriyor.
Ben satın alsam ve kaldıran bir bilgisayarım olsa 3000 saat dahi oynayabilirim beni sıkmayacak bir oyun.. kimisi 5 saat oynar ve bir daha oyuna girmez..
Hocam AC serileri iyi hoş fakat sürekliliği var mı Bannerlord gibi? Bunu göz önünde bulundur sen sürekli para veremiyorsun oyunlara. Bunu düşünmen lazım.Peki AC indirimleri bitecekken sorayım.
AC II var. Syndicate var.
III alınır mı? Steam da yorumlar karışık.
İkinci soru odyssey sence nasıl? Kimisi çok seviyor kimisi valhala daha iyi diyor.
Not : Epic Games te ODYSSEY Ultimate alırsam 90 TL ye galiba içinde AC III ve Liberation da var.
Not2: Kendi cebimden ilk defa para veriyorum bu kadar oyuna. Değer mi?
Hocam eğer o oyun kaliteli ve güzelse yani o oyunu oynadım 1 kere ve acayip zevk aldım diyelim. Verdiğim 60 70 e üzülmem. AC odyssey, Black flag, revalation ve brotherhood almaya değer mi? Değer diyorsan daha çok soru soracamHocam AC serileri iyi hoş fakat sürekliliği var mı Bannerlord gibi? Bunu göz önünde bulundur sen sürekli para veremiyorsun oyunlara. Bunu düşünmen lazım.
Bannerlord kendini defalarca yüzlerce kez oynatabilecek bir oyun. AC serisinden bir oyunu böyle defalarca oynayabilecek misiniz?
Online zaten R6S var. Ben kaliteli hikayeli oyun oynamak istiyorum.Hocam bana kalırsa AC serisinden bir oyun almak yerine Online tabalı sürekli oynanabilecek bir oyun almak *senin açından* çok daha mantıklı.
@ÖmerS @ToprakBakunin @snowfoxstachePeki AC indirimleri bitecekken sorayım.
İkinci soru odyssey sence nasıl? Kimisi çok seviyor kimisi valhala daha iyi diyor.
Not : Epic Games te ODYSSEY Ultimate alırsam 90 TL ye galiba içinde AC III ve Liberation da var.
3 almak yerine odyssey gold edition almak daha mantıklı.Peki AC indirimleri bitecekken sorayım.
Gold edition ile odyssey alsam içindeki AC III bildiğimiz AC III değil mi?3 almak yerine odyssey gold edition almak daha mantıklı.
Not: Odyssey gold editionda season pass var season pass içinde dlcler ve ac3 falan var ultimate alırsanda gold alırsanda aynıları gelecek
Ac serileri almaya değer AC Rogue hariç(kendi fikrim)
Aklına takılan başka şeler varsa sorabilirsin.
Evet, AC III Remastered.Gold edition ile odyssey alsam içindeki AC III bildiğimiz AC III değil mi?
Odyssey in overrated olduğunu düşünmüyorum, oynanış olsun grafikler olsun mekanikler olsun gayet güzel valhallayı daha çok sevenlerin kendi fikri olduğunu düşünüyorum thordan dolayı olabilir.Gold edition ile odyssey alsam içindeki AC III bildiğimiz AC III değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ToprakBakunin Odyssey hakkında ne düşünüyorsun? Forumlarda overrated diyorlar.
Benim maddi sıkıntım var bu konularda. İki gün önce RDR 2 ve CP2077 aldım.Evet, AC III Remastered.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Odyssey in overrated olduğunu düşünmüyorum, oynanış olsun grafikler olsun mekanikler olsun gayet güzel valhallayı daha çok sevenlerin kendi fikri olduğunu düşünüyorum thordan dolayı olabilir.
Ben ikisini de çok seviyorum, oynanır yani.
Ac2, Ac Brotherhood, Ac Revelations ezio üçlemesi olarak geçiyor. Ac2 oynadıysan desmond karakterini bilirsin, ac3 te ezio yok fakat desmond çok geçiyor bağlantı var yaniBenim maddi sıkıntım var bu konularda. İki gün önce RDR 2 ve CP2077 aldım.
Normalde oyun isterse şaheser olsun veremem bu parayı.
AC II var, IV var, Brotherhood da aldım dün.
Galiba bana Odyssey gold (Odyssey + AC III) daha mantıklı. Çünkü hikaye bakımından III ü de oynamalısın diyor bir kullanıcı.
Valhalla'yı oynamazsam çok şey kaçırır mıyım?