Şeker Travması Ne Yapabilirim?

Arkadaşlar yanlış tavsiyeler veriyorsunuz. Adam bir şey yapmak istiyor ve yapamıyor değil, bilinçaltı ile ilgili bir sorunu var. Bir paket çikolatadan kimse kilo almaz, kendisi de biliyor ama düşüncelerine engel olamıyor. Psikolojik desteğe nasıl ulaşabilir verecekseniz onun tavsiyesini verin.
Hocam öyle ama yani o kadar psikologluk bir durumda değil bence yedikten sonraki düşüncelerim 1 2 saat sürüyor sonrasında unutuyorum.

Hocam bırakmayı denedim de can istiyor
e demekki 1-2 senedir yiyormuşsun azar azar yemeye devam edebilirsin bir şey olmaz önemli olan miktar çok içtiğin zaman suda kötü ve tatlı yedikten sonra çok fazla su içmenide önermem

e demekki 1-2 senedir yiyormuşsun azar azar yemeye devam edebilirsin bir şey olmaz önemli olan miktar çok içtiğin zaman suda kötü ve tatlı yedikten sonra çok fazla su içmenide önermem
Genellikle sabahları 3 yumurta yiyorum hocam yarım ekmekle bir zararı var mıdır çırpılmış

Arkadaşlar yanlış tavsiyeler veriyorsunuz. Adam bir şey yapmak istiyor ve yapamıyor değil, bilinçaltı ile ilgili bir sorunu var. Bir paket çikolatadan kimse kilo almaz, kendisi de biliyor ama düşüncelerine engel olamıyor. Psikolojik desteğe nasıl ulaşabilir verecekseniz onun tavsiyesini verin.
Kilo almaz ama insülin direnci geliştirir ki bu da direkt olarak 12 kronik hastalığın ön adımını atar. Şekeri hayatından çıkartması için daha az zararlı olan alternatifleri önermem yanlış değil ve psikolojik desteğe de ihtiyacı yok alternatif gerek

bitter çikolata tüketebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,294
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri