emrekayrag
80+
Şekerli olanı ben çok sevemedim 2 türlüsüde var ama şekersizi daha iyi 2. Alışım bide kakaolu aldım onuda deneyecegim şuan sepette 161tl
Hocam en ucuzu 250tl, yada dediğinizi bulamadım.
Şekerli olanı ben çok sevemedim 2 türlüsüde var ama şekersizi daha iyi 2. Alışım bide kakaolu aldım onuda deneyecegim şuan sepette 161tl
Ben de sana hastayım. Sahte profil açmıssın ilk mesajın ve kendi konuna kendi sahte hesabınla aynı anda tepki veriyosun maşallah. Ayrıca rapor edildi bakalım napacaklar.Akıl verenlere hastayım
Dostum bu mantıkla fıstık ezmeleri, badem ezmeleri hepsini çöpe attın gittin, kahvaltıda biraz bal ile tüketmenin en güzel yollarından biri. Ayrıca %100 olanın içeriğine bakarsan sadece fındıktan ibaret, hiç bir koruyucu ya da katkı maddesi içermediği beyan edilmiş.Gidin normal fındık alın yiyin bu saçma sapan ürünlere para vermeyin. İster şekerli ister şekersiz işlenmiş üründen fayda gelmez.
Konu sahibi değilim, sadece kıraathane yaşantısından çıkamayıp sağda solda akıl verenleri gördükçe dayanamayıp yorum yapıyorum. )Sen çikolatada yeme direkt ham kakao ye aynı mantık, e yiyebilirsen tabi. Egoların hepsi boş, forum adabını bilmelisin. Biri sana tak diye cevap yapıştırınca hemen yönetime koşmayı biliyorsun nedense..Ben de sana hastayım. Sahte profil açmıssın ilk mesajın ve kendi konuna kendi sahte hesabınla aynı anda tepki veriyosun maşallah. Ayrıca rapor edildi bakalım napacaklar.
Adam haklı biraderGidin normal fındık alın yiyin bu saçma sapan ürünlere para vermeyin. İster şekerli ister şekersiz işlenmiş üründen fayda gelmez.