Sekiro Gamepad i görmüyor

Wawys

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar,
Steam üzerinden Sekiro: Shadows Die Twice sahibiyim. 1, maksimum 2 ay önce indirdim ve Torima TRM-P2 marka gamepadim ile sorunsuz oynadım. Sınavlar için falan baya bir ara verdim pc de oyun yüklü silmedim bir şey yapmadım ama oyun şu anda gamepadi mi algılamıyor. Neden olduğunu anlamadım x360ce de kullandım ama yok algılamıyor. Aygıtlardan kaldırıp tekrar x360ce ile okutmayı denedim yine olmadı. Onu kapattım yine olmadı. Sizce neden olabilir?

Bu arada gamepadde sıkıntı yok GOW, elden ring te falan sıkıntısız çalışıyor

Selamlar,
Steam üzerinden Sekiro: Shadows Die Twice sahibiyim. 1, maksimum 2 ay önce indirdim ve Torima TRM-P2 marka gamepadim ile sorunsuz oynadım. Sınavlar için falan baya bir ara verdim pc de oyun yüklü silmedim bir şey yapmadım ama oyun şu anda gamepadi mi algılamıyor. Neden olduğunu anlamadım x360ce de kullandım ama yok algılamıyor. Aygıtlardan kaldırıp tekrar x360ce ile okutmayı denedim yine olmadı. Onu kapattım yine olmadı. Sizce neden olabilir?
Önce gamepadi bağlayıp steamden bir gamepad kısmında deneyin oyunu sonra açın hocam. Benim eskiden oyunu açtıktan sonra gamepad açınca tanımıyordu Sekiro. Ama alakasız bir sorun olabilir sizinki tabi.

• Beğen
Reaksiyonlar: _Wez
Aynı sorun ben de de vardı ama x360ce ile çözmüştüm garip sizinkisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,994
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts