Zor olduğundan dolayı çekiniyorum ya.alınır,değer.
en kötü kolay mod yükleyip bitirirsin al gitsinZor olduğundan dolayı çekiniyorum ya.
Game Pad var.Sekiro 150 TL üstüne gamepadin yoksa çekilmez. Oyunun şaka maka eğlencesi bitiyor ben yerinde olsam indirimde ds1 ve 3 ü alırım kalan parayla da ultrakill falan alırım ds1-2-3 sekiro ve elden ringi bitirdim sekiro diğerlerine benzemiyor savaş sistemi aşırı hareketli klavye ve mouse ile gerçekten oynanmaz
Hızı zor ama tatmin duygusunun üst seviyede olduğu güzel bir aksiyon oyunu o zaman paran var ise alGame Pad var.
Ya para var var da kıt kanaat topladım. Sekiro için değer mi?Hızı zor ama tatmin duygusunun üst seviyede olduğu güzel bir aksiyon oyunu o zaman paran var ise al
kime göre zor al oyna güzel oyunZor olduğundan dolayı çekiniyorum ya.
Sekiro alma şunu al daha çok eğlenirsin dediğin bir oyun var mı?kime göre zor al oyna güzel oyun
ne tarz sevdiğine bağlı rpg seviyorsan sekiro alma dark souls serisi hakkında indirim olacaktır sonbahar indirimlerinde onlara yönelebilirsinSekiro alma şunu al daha çok eğlenirsin dediğin bir oyun var mı?
RPG diye sevdiğim bir tür yok. Ben oyun güzel mi değil mi ona bakarım. Sekiro'yu hep merak etmişimdir. Ama 144 TL olunca insan diyor ki lan vermesem mi acaba?ne tarz sevdiğine bağlı rpg seviyorsan sekiro alma dark souls serisi hakkında indirim olacaktır sonbahar indirimlerinde onlara yönelebilirsin
ds1-2-3 elden ring ve sekiroyu bitirdim aralarında net şekilde en zoru sekiro ds2 sadece buglukime göre zor al oyna güzel oyun