Neler Yeni

Sekiro: Shadows Die Twice Türkçe Yama

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
technopat'ta eski bi konu var ama verilen dosya içinde setup dosyası yok. diğer bikaç yamaya baktım virustotal sıkıntı çıkabilir diyor. güvenli yama var mıdır?

Kadir_1987

80+ Silver
technopat'ta eski bi konu var ama verilen dosya içinde setup dosyası yok. diğer bikaç yamaya baktım virustotal sıkıntı çıkabilir diyor. güvenli yama var mıdır?
Virüs programları zaten yama ve crack dosyalarının tamamını tehdit olarak algılıyor.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs programları zaten yama ve crack dosyalarının tamamını tehdit olarak algılıyor.
kuruyum mu yani hocam bi ara crack oyun indirmiştim virustotalde baya sıkıntıydı windows kafayı yedi falan yeni pcye aynı şey olsun istemem
Screenshot_1.png

Kadir_1987

80+ Silver
kuruyum mu yani hocam bi ara crack oyun indirmiştim virustotalde baya sıkıntıydı windows kafayı yedi falan yeni pcye aynı şey olsun istememAlıntıyı görüntüle
Kurabilmen ve sıkıntısız oynayabilmen için , virüs programını ve windows güvenlik duvarını da kapatman gerekiyor.
Aksi takdir de sen indirdiğin andan itibaren dosya karantinaya da alınabilir , silinedebilir.
O yüzden devre dışı bırakmalısın.
Oyunlarım yamalı.
Herhangi bir durumla karşılaşmadım bu zamana kadar.
Sen de nereye girip çıktığını biliyorsan mesele yok ;)

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurabilmen ve sıkıntısız oynayabilmen için , virüs programını ve windows güvenlik duvarını da kapatman gerekiyor.
Aksi takdir de sen indirdiğin andan itibaren dosya karantinaya da alınabilir , silinedebilir.
O yüzden devre dışı bırakmalısın.
Oyunlarım yamalı.
Herhangi bir durumla karşılaşmadım bu zamana kadar.
Sen de nereye girip çıktığını biliyorsan mesele yok ;)
güvenlik duvarını kapadım kurdum hocam hadi hayırlısı

Top Bottom