hayırlı olsun demişler zaten. başlangıç noktasına sen getirdiysen zaten geçmişsindir komisyon getirirse kalmışsındır. şimdi 7438,60tl yatırıp çıkartma vaktiArkadaşlar bugün sınavı tamamladım ve araba altımdan alınmadı. Hayırlı olsun dediklerini hatırlıyorum ve öyle belirgin bir hata yapmadım neyse şuan tereddüte girdim araba altımdan alınmadıysa geçmiş sayılırım değil mi ?
teşekkür ediyorumhayırlı olsun demişler zaten. başlangıç noktasına sen getirdiysen zaten geçmişsindir komisyon getirirse kalmışsındır. şimdi 7438,60tl yatırıp çıkartma vakti
Bana da bir şey dememişlerdi arabadan indikten sonra, bende şüphe etmiştim ve elim ayağım titriyordu çünkü yolda 2 kere stop etmiştim. L parkta da tam ortasında çapraz kalıp arabayı milim ile düzeltmiştim, kısacası epey gergin bir sürüş olmuştu ama sıkıntı çıkmadı tabii.Arkadaşlar bugün sınavı tamamladım ve araba altımdan alınmadı. Hayırlı olsun dediklerini hatırlıyorum ve öyle belirgin bir hata yapmadım neyse şuan tereddüte girdim araba altımdan alınmadıysa geçmiş sayılırım değil mi ?
Hayirli olsun dostumArkadaşlar bugün sınavı tamamladım ve araba altımdan alınmadı. Hayırlı olsun dediklerini hatırlıyorum ve öyle belirgin bir hata yapmadım neyse şuan tereddüte girdim araba altımdan alınmadıysa geçmiş sayılırım değil mi ?
teşekkür ederimHayirli olsun dostum
İçim rahatladı ya heyecandan sormadım geçip geçmediğimi teşekkür ederimBana da bir şey dememişlerdi arabadan indikten sonra, bende şüphe etmiştim ve elim ayağım titriyordu çünkü yolda 2 kere stop etmiştim. L parkta da tam ortasında çapraz kalıp arabayı milim ile düzeltmiştim, kısacası epey gergin bir sürüş olmuştu ama sıkıntı çıkmadı tabii.
2 stopta kalıyorsunBana da bir şey dememişlerdi arabadan indikten sonra, bende şüphe etmiştim ve elim ayağım titriyordu çünkü yolda 2 kere stop etmiştim. L parkta da tam ortasında çapraz kalıp arabayı milim ile düzeltmiştim, kısacası epey gergin bir sürüş olmuştu ama sıkıntı çıkmadı tabii.
ben kalmadım2 stopta kalıyorsun
ben kalmadım diye bir şey yok torpil yapmışlar 2 stop kalma sebebiben kalmadım![]()
hahah iyi sürdüm aynı yerde start stopu kapatınca şans verdib
ben kalmadım diye bir şey yok torpil yapmışlar 2 stop kalma sebebi
Evet bitiş noktasına kendin geldiysen geçmişsin, zaten hayırlı olsun demişlerArkadaşlar bugün sınavı tamamladım ve araba altımdan alınmadı. Hayırlı olsun dediklerini hatırlıyorum ve öyle belirgin bir hata yapmadım neyse şuan tereddüte girdim araba altımdan alınmadıysa geçmiş sayılırım değil mi ?
Hayırlı olsun geçmişsin bankaya ödenecek parayı ödeyeceksin sürücü kursundan haber gelince müracat edeceksin.Arkadaşlar bugün sınavı tamamladım ve araba altımdan alınmadı. Hayırlı olsun dediklerini hatırlıyorum ve öyle belirgin bir hata yapmadım neyse şuan tereddüte girdim araba altımdan alınmadıysa geçmiş sayılırım değil mi ?