Epiğin Kış indirimlerini Bekle Dahada Uygun Fiyata DüşerRdr 2 steam da 15 dolar (636TL) şimdi alayımmı yoksa kış indiriminde daha düşük olur mu epicde ucuzdu alacaktım para çıkmamışdı maalesef napayım alayımmı bekliyemmi
Epice Rdr Daha Uyguna Gelir. Witcher3 Ne Kadar Şuan Baktıgın YerdeAlmayayımmı hocam yani Witcher 3 alayımmı onuda bekleyimmi
Normal 3 dolar Dlc paketleri ile 8 dolarEpice Rdr Daha Uyguna Gelir. Witcher3 Ne Kadar Şuan Baktıgın Yerde
Nfs 2015 de alabilirm oda uygun 3 dolarEpice Rdr Daha Uyguna Gelir. Witcher3 Ne Kadar Şuan Baktıgın Yerde
Hocam Steamda Baya İndirime Girmiş AlınırNormal 3 dolar Dlc paketleri ile 8 dolar
Tamam hocam alayımHocam Steamda Baya İndirime Girmiş Alınır
Ben öyle launcher felan önemsemiyorum hocam oyun açsın yeter o zman epicden alayım ben orda baya düşersteamde en dibi bu ama para önemliyse epicte bekle değilse steamden al geç
Bende aynı kafadayım oyun nerede ucuzsa ordan almayı tercih edıyorumWitcher 3 dolar altına düşmesi zor ama Rdr 2 daha uyguna düşüyordu diye aklımda kalmış. Oyun alırken ben eneba ve xbox filan da kontrol ediyorum. Nerede ucuzsa oradan alıyorum.