linkteki ürünü kullanıyorum fiyatı birazcık artmış ama alınabilir .Dostlar ilerde laptop alıcam yanına rk olarak akım korumalı priz almam gerekir mi her ihtimale karşı
Kullanıyorum, öneririm.Dostlar ilerde laptop alıcam yanına rk olarak akım korumalı priz almam gerekir mi her ihtimale karşı
linkteki ürünü kullanıyorum fiyatı birazcık artmış ama alınabilir .
Daha fp bir ürün olsa minimum 2 li olucak şekilde ?Kullanıyorum, öneririm.
S-link Swapp Spgks05 1.5m 3g1.5mm2 900 Joule 5li Akım Kor. Gri Priz Çoklayıcı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
S-link Swapp Spgks05 1.5m 3g1.5mm2 900 Joule 5li Akım Kor. Gri Priz Çoklayıcı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Daha fp bir ürün olsa minimum 2 li olucak şekilde ?
bak burdakinde baya fark var .Bende bu civarlara almıştım.Güzel fiyatKullanıyorum, öneririm.
S-link Swapp Spgks05 1.5m 3g1.5mm2 900 Joule 5li Akım Kor. Gri Priz Çoklayıcı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
S-link Swapp Spgks05 1.5m 3g1.5mm2 900 Joule 5li Akım Kor. Gri Priz Çoklayıcı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Halbuki 2 saniye ayırıp akım korumalı priz ne işe yarar diye baksan, göreceksin ne olduğunu.Akım korumalı priz falan boş muhabbet psikolojik olarak koruyor sadece sen bunu kullanıyorum akım korumalı prizim var de diye var. Philips ve tunçmatik akım korumalı priz kullanan iki arkadaşımın da sistemleri elektrik yüzünden yandı mesela boşuna mı aldılar o kadar para verdiler peki? Senelerdir standart olarak Viko'nun şu resimde ki ürününü kullanıyorum hatta mahalle elektrikçisine en kaliteli kablo kullanarak yaptırdım en ufak sorun yaşamadım bu priz ile 2-3 tane sistem kullandım değiştirdim hala tık yok. Para tuzağı tamamen.
Halbuki 2 saniye ayırıp akım korumalı priz ne işe yarar diye baksan, göreceksin ne olduğunu.
Akım korumalı prizler kesin olarak yüksek ve düşük voltaja karşı koruma yapar diyemeyiz ancak cihazlara zarar gelme olasılığını düşürür. Olasılığı ne kadar düşürürsek bizim için o kadar iyi diye bakmalıyız olaya. Benim deneyimim ve duyumlarımın geneli de kullanılan sürece herhangi bir zarar görmemiş olmam.Yahu biliyorum ne işe yaradığını bu zamana kadar çevremde ki insanlardan da gördüğüm duyduğum olaylara göre yazdım zaten. İşe yaramıyor bu ürünler onu demek istiyorum. Para tuzağı hepsi.