Neler Yeni

Selam dostlar akım korumalı priz tavsiyesi alabilirmiyim !?

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar ilerde laptop alıcam yanına rk olarak akım korumalı priz almam gerekir mi her ihtimale karşı

jouly

80+ Bronze

Ak'f

80+ Bronze
Dostlar ilerde laptop alıcam yanına rk olarak akım korumalı priz almam gerekir mi her ihtimale karşı
Kullanıyorum, öneririm.

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum, öneririm.
Daha fp bir ürün olsa minimum 2 li olucak şekilde ?

Ak'f

80+ Bronze

jouly

80+ Bronze
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f

ByKayseriLi

80+ Bronze
Yanlış Bilgilendirme
Akım korumalı priz falan boş muhabbet psikolojik olarak koruyor sadece sen bunu kullanıyorum akım korumalı prizim var de diye var. Philips ve tunçmatik akım korumalı priz kullanan iki arkadaşımın da sistemleri elektrik yüzünden yandı mesela boşuna mı aldılar o kadar para verdiler peki? Senelerdir standart olarak Viko'nun şu resimde ki ürününü kullanıyorum hatta mahalle elektrikçisine en kaliteli kablo kullanarak yaptırdım en ufak sorun yaşamadım bu priz ile 2-3 tane sistem kullandım değiştirdim hala tık yok. Para tuzağı tamamen.

viko-multi-let-anahtarli-toprakli-6-li-5-m-z.jpg

Ak'f

80+ Bronze
Akım korumalı priz falan boş muhabbet psikolojik olarak koruyor sadece sen bunu kullanıyorum akım korumalı prizim var de diye var. Philips ve tunçmatik akım korumalı priz kullanan iki arkadaşımın da sistemleri elektrik yüzünden yandı mesela boşuna mı aldılar o kadar para verdiler peki? Senelerdir standart olarak Viko'nun şu resimde ki ürününü kullanıyorum hatta mahalle elektrikçisine en kaliteli kablo kullanarak yaptırdım en ufak sorun yaşamadım bu priz ile 2-3 tane sistem kullandım değiştirdim hala tık yok. Para tuzağı tamamen.

viko-multi-let-anahtarli-toprakli-6-li-5-m-z.jpg
Halbuki 2 saniye ayırıp akım korumalı priz ne işe yarar diye baksan, göreceksin ne olduğunu.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Halbuki 2 saniye ayırıp akım korumalı priz ne işe yarar diye baksan, göreceksin ne olduğunu.

Yahu biliyorum ne işe yaradığını bu zamana kadar çevremde ki insanlardan da gördüğüm duyduğum olaylara göre yazdım zaten. İşe yaramıyor bu ürünler onu demek istiyorum. Para tuzağı hepsi.

Ak'f

80+ Bronze
Yahu biliyorum ne işe yaradığını bu zamana kadar çevremde ki insanlardan da gördüğüm duyduğum olaylara göre yazdım zaten. İşe yaramıyor bu ürünler onu demek istiyorum. Para tuzağı hepsi.
Akım korumalı prizler kesin olarak yüksek ve düşük voltaja karşı koruma yapar diyemeyiz ancak cihazlara zarar gelme olasılığını düşürür. Olasılığı ne kadar düşürürsek bizim için o kadar iyi diye bakmalıyız olaya. Benim deneyimim ve duyumlarımın geneli de kullanılan sürece herhangi bir zarar görmemiş olmam.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hiç bir riski düşürmezler bomboş ürün. Akım korumalı prize fahiş fiyatlar ödemeyin içine 1 liralık devre koyup akım korumalı priz diyorlar.
Kaç metreye ihtiyacın varsa kaliteli viko marka bir priz al geç derim.
3 metre yeterse 60,5 TL

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Hepinize teşekkür ederim dostlar elektrikçi yakınıma yaptırmayı düşünüyorum sakats gelmem umarım :?

Top Bottom