Selam gençler kahvaltılar yapıldı mı?

NightWish2434

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,281
Kahvaltısını yapanlar anlatsın bakalım bugün için yaptığı planı birbirimize örnek olalım.
Ben başlıyorum;
Maltepe sahilde solo bisiklet sürmeye gideceğim havası iyi geliyor

Tavuk suyu çorbası sipariş ettim onu bekliyorum. Çorbayı mideye gömdükten sonra makine öğrenmesi eğitimime devam edeceğim.

Uzun süredir binmiyorum. Bazı parçaları paslı gibi ve lastiği patlak. Onları değiştirteceğim.
Aslında yapılması çok kolay dediğin şeylerin.

Zincir

Bi wd40 + zincir yağlayıcı al önce güzelce yıka zinciri detaylı yıka ve bütün bisikleti sabunla yıka. Sonra wd40 sık arka dişli kısmından biride pedalı çevirsin bütün zincir temizlensin. Sonra imkanın varsa bir fırça ile zincirin boşta olduğu bir yerden fırçayla aralarını da temizle. Sonrada bolca yağ kullan tıkır tıkır gider.

Lastik

Hangisi patlaksa somunları anahtarla sök jantı kadrodan ayır levye yada herhangi levye benzeri bir aletle (önce iç lastiğin havasını indir tamamen) dış lastiği janttan ayır iç lastik çıkacak ona biraz hava bas sonra su dolu bir kaba sırayla heryerini sok patlak olan yerde baloncuk çıkar oraya yama yap ( bkz. Patlak lastik tamiri ) tabi bu yama seti istiyor bence yama seti alıp kendin tamir etmen senin için daha yararlı olur. Hem yolda kalmazsın hemde daha ucuza hesabı kapatırsın.

Başka yardım edebileceğim bir şey var mı

Tavuk suyu çorbası sipariş ettim onu bekliyorum. Çorbayı mideye gömdükten sonra makine öğrenmesi eğitimime devam edeceğim.
Restoranda tavuk suyu çorbası kalmadığı için siparişimi iptal ettiler. Günün ilk kötü haberi. Ücreti iade edildi. Başka bir yerden sipariş ettim.

Ne makinesi hocam CNC felan mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sahil full dolmuş bende maltepeden geliyorum
Geçen hafta 4-5 gibi gitmiştim fena değildi sürülüyordu yani

Restoranda tavuk suyu çorbası kalmadığı için siparişimi iptal ettiler. Günün ilk kötü haberi. Ücreti iade edildi. Başka bir yerden sipariş ettim.
Türkiye'de yaşamak hiç stresli değil

Bugün'ün pazar olduğu aklıma geldi. Tamirciler kapalıdır. 1-2 saat sonra trendyol yemek'ten burger söylerim.
Dediğim gibi kendin yapabilirsin. Hatta bir çılgınlık yapıp burgeri bile evde yapabilirsin

Öyle bir şey değil hocam. Makine öğrenmesi genelde yapay zekanın alt dalı olarak bilinir. Bir makine öğrenmesi modeli belirli veriler üzerinde analizler yaparak öğrenir ve amaca göre görevler gerçekleştirir. Mesela bir makine öğrenmesi modeline onlarca, yüzlerce hatta binlerce 2. el bilgisayar ilanındaki bilgisayarların fiyata etki edecek özelliklerini ve fiyatlarını öğretebilirsin ve bunun sonucunda yeni açılacak bir 2. el bilgisayar ilanında bilgisayarın özelliklerine göre fiyat tahmini yaptırtabilirsin. Burada önemli olan husus oluşturduğumuz modelin gerçeğe en yakın tahminler oluşturmasını sağlamak.

Geçen hafta 4-5 gibi gitmiştim fena değildi sürülüyordu yani

Türkiye'de yaşamak hiç stresli değil

Dediğim gibi kendin yapabilirsin. Hatta bir çılgınlık yapıp burgeri bile evde yapabilirsin
İlk siparişe özel 60 TL kupon var. 49 TL'ye geliyor. Evde malzeme yok.

Yapıldı hocam şimdi bundan içiyorum
20230827_133853.jpg

Geri