baykemal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
En sevdiğim.Yapıldı hocam şimdi bundan içiyorum
Alıntıyı görüntüle
En sevdiğim.Yapıldı hocam şimdi bundan içiyorum
Alıntıyı görüntüle
E güzelmiş hocamÖyle bir şey değil hocam. Makine öğrenmesi genelde yapay zekanın alt dalı olarak bilinir. Bir makine öğrenmesi modeli belirli veriler üzerinde analizler yaparak öğrenir ve amaca göre görevler gerçekleştirir. Mesela bir makine öğrenmesi modeline onlarca, yüzlerce hatta binlerce 2. el bilgisayar ilanındaki bilgisayarların fiyata etki edecek özelliklerini ve fiyatlarını öğretebilirsin ve bunun sonucunda yeni açılacak bir 2. el bilgisayar ilanında bilgisayarın özelliklerine göre fiyat tahmini yaptırtabilirsin. Burada önemli olan husus oluşturduğumuz modelin gerçeğe en yakın tahminler oluşturmasını sağlamak.
Allah devletimize zeval vermesin (!!)Alıntıyı görüntüle
Günün ilk öğününü yiyorum kardeşim kahvaltı filan tanımam. Herkese afiyet olsun yediği yemek.
Bisiklet işine ne diyorsun pekiİlk siparişe özel 60 TL kupon var. 49 TL'ye geliyor. Evde malzeme yok.
Bisiklet normalde benim değil. Benim bisikletim çalındı. Şuan kullanacağım bisiklet kuzenimin. Kendisi kullanmadığı için bana kullanmam için verdi. Kendim dokunmak istemiyorum. Herhangi bir şeyine zarar gelirse sıkıntı yaratır.E güzelmiş hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah devletimize zeval vermesin (!!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bisiklet işine ne diyorsun peki
Aynen öyle. Gerekirse soğan ekmek yerim AKP ve Erdoğan dışında kimseye vermem.Allah devletimize zeval vermesin (!!)
Real Ama DemiAynen öyle. Gerekirse soğan ekmek yerim AKP ve Erdoğan dışında kimseye vermem.
Soldaki ekmekten daha çıtırmışAlıntıyı görüntüle
Günün ilk öğününü yiyorum kardeşim kahvaltı filan tanımam. Herkese afiyet olsun yediği yemek.
Atletico knkmReal Ama Demi![]()
Hmm anladım. Geçmiş olsun bu arada çok dikkat etmek gerek güvenlik işineBisiklet normalde benim değil. Benim bisikletim çalındı. Şuan kullanacağım bisiklet kuzenimin. Kendisi kullanmadığı için bana kullanmam için verdi. Kendim dokunmak istemiyorum. Herhangi bir şeyine zarar gelirse sıkıntı yaratır.
PPWKDLDPWKFNFOAJNSKFMSKSKNFNSoldaki ekmekten daha çıtırmış
O bisikletler çok kötü zaten ömrümde 1 kere bindim arka fren çalışmıyordu olucektim az daha asla tavsiye etmiyorumUla bu ibb sahilde ki kiralık bisiklet sistemini batırmasaydı sık sık gelip bisiklet sürecektim
Visca barcaAtletico knkm
Yok Psg KankaAtletico knkm