Selam gençler kahvaltılar yapıldı mı?

Screenshot_2023-08-27-14-06-17-385_com.miui.gallery-edit.jpg

Günün ilk öğününü yiyorum kardeşim kahvaltı filan tanımam. Herkese afiyet olsun yediği yemek.

Öyle bir şey değil hocam. Makine öğrenmesi genelde yapay zekanın alt dalı olarak bilinir. Bir makine öğrenmesi modeli belirli veriler üzerinde analizler yaparak öğrenir ve amaca göre görevler gerçekleştirir. Mesela bir makine öğrenmesi modeline onlarca, yüzlerce hatta binlerce 2. el bilgisayar ilanındaki bilgisayarların fiyata etki edecek özelliklerini ve fiyatlarını öğretebilirsin ve bunun sonucunda yeni açılacak bir 2. el bilgisayar ilanında bilgisayarın özelliklerine göre fiyat tahmini yaptırtabilirsin. Burada önemli olan husus oluşturduğumuz modelin gerçeğe en yakın tahminler oluşturmasını sağlamak.
E güzelmiş hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Günün ilk öğününü yiyorum kardeşim kahvaltı filan tanımam. Herkese afiyet olsun yediği yemek.
Allah devletimize zeval vermesin (!!)

İlk siparişe özel 60 TL kupon var. 49 TL'ye geliyor. Evde malzeme yok.
Bisiklet işine ne diyorsun peki

E güzelmiş hocam

Allah devletimize zeval vermesin (!!)

Bisiklet işine ne diyorsun peki
Bisiklet normalde benim değil. Benim bisikletim çalındı. Şuan kullanacağım bisiklet kuzenimin. Kendisi kullanmadığı için bana kullanmam için verdi. Kendim dokunmak istemiyorum. Herhangi bir şeyine zarar gelirse sıkıntı yaratır.

Ula bu ibb sahilde ki kiralık bisiklet sistemini batırmasaydı sık sık gelip bisiklet sürecektim

Bisiklet normalde benim değil. Benim bisikletim çalındı. Şuan kullanacağım bisiklet kuzenimin. Kendisi kullanmadığı için bana kullanmam için verdi. Kendim dokunmak istemiyorum. Herhangi bir şeyine zarar gelirse sıkıntı yaratır.
Hmm anladım. Geçmiş olsun bu arada çok dikkat etmek gerek güvenlik işine

yenildi hocam ayrıca bisikletin tekeri patlatıldı

Soldaki ekmekten daha çıtırmış
PPWKDLDPWKFNFOAJNSKFMSKSKNFN

Ula bu ibb sahilde ki kiralık bisiklet sistemini batırmasaydı sık sık gelip bisiklet sürecektim
O bisikletler çok kötü zaten ömrümde 1 kere bindim arka fren çalışmıyordu olucektim az daha asla tavsiye etmiyorum

Visca barca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri