Öneri Selamlar Excalibur’un g870 modelini alacağım.

Lenivya

80+
Reaksiyon skoru
12
Dediğim gibi alacaktım fakat hem youtube da hem forumlarda hem şikayetlerde hem yetkili servislerinde sıkıntıların olduğunu duydum sizce g870 i mi almalıyım yoksa farklı bir marka mı tercih etmeliyim? Fan sesi çok rahatsız ediyor diyorlar ve casper a acayip kızılıyor sizce ne yapmalıyım?

Ekler

• IMG_2838.png
    IMG_2838.png
    568.5 KB · Hit: 36
Dediğim gibi alacaktım fakat hem youtube da hem forumlarda hem şikayetlerde hem yetkili servislerinde sıkıntıların olduğunu duydum sizce g870 i mi almalıyım yoksa farklı bir marka mı tercih etmeliyim? Fan sesi çok rahatsız ediyor diyorlar ve casper a acayip kızılıyor sizce ne yapmalıyım?
Tam olarak ne gibi şikayetler kanka ?

servis fena değil cihazın tek problemi fan sesi dediğin gibi. başka sıkıntısı yok serin çalışan iyi bi model.

Al kanka şikayetlere bakma casper kendini bayağı ilerletti yorumlara bakma

Al kanka şikayetlere bakma casper kendini bayağı ilerletti yorumlara bakma
Tamamdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

servis fena değil cihazın tek problemi fan sesi dediğin gibi. başka sıkıntısı yok serin çalışan iyi bi model.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni bir caspera geçmenin vakti gelmiş sanki :D
Sanki 😂

Son düzenleme:
Geri