"SELECTED FILE IS NOT A PROPER BIOS" HATASI - ASUS B450M PRO GAMİNG

Reaksiyon skoru
2
ASUS B450M pro gaming anakartım 2803 sürümünden 2807 ye hiçbir şekilde güncellemeye izin vermiyor. Başlıkta belirttiğim uyarıyı alıyorum. Biosta ethernet üzerinden güncelleme seçeneği de çıkmıyor. Bu beta sürümü tam başa bela.
İzlediğim yollar:
Flashı fat32 yapmak.
Rename ile cap dosyası ismini kısaltmak.
Bios sıfırlamak.
Bios'u eski sürüme döndürmeye çalışmak ancak yine aynı hatayı almak.
Ai suite üzerinden deneme yapmaya çalışmak ancak Ai suitte bios update aracının görünmemesi.
Yani anlayacağınız Asus beni çok yordu. Sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.

CPU-Z ye girip motherboard sekmesinden anakartının modelin ne imiş bir bak. Ya da SS at ben bakayım.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
ASUS B450M pro gaming anakartım 2803 sürümünden 2807 ye hiçbir şekilde güncellemeye izin vermiyor. Başlıkta belirttiğim uyarıyı alıyorum. Biosta ethernet üzerinden güncelleme seçeneği de çıkmıyor. Bu beta sürümü tam başa bela.
İzlediğim yollar:
Flashı fat32 yapmak.
Rename ile cap dosyası ismini kısaltmak.
Bios sıfırlamak.
Bios'u eski sürüme döndürmeye çalışmak ancak yine aynı hatayı almak.
Ai suite üzerinden deneme yapmaya çalışmak ancak Ai suitte bios update aracının görünmemesi.
Yani anlayacağınız Asus beni çok yordu. Sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.
yanlış anakart bios güncellemesi yapmaya çalışıyorsunuz cpu z üzerinde belirtilmiş olan anakart modelinin bios sürümü olduğundan emin olun 1 harf bile farkedebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,340
Üyeler
186,466
Son üye
draxyonline
Geri