Ben bir kıza ıstek attım kabul etti GT yaptı sonra bana şey yazmış sen kimsin yanına da soyadımı yazmış kız böyle cana yakın samimi bir kişiliğe benziyor buna ne cevap verebilirim bunu versem nasıl olur ?
Sen sorana kadar hiç düşünmemiştim.
Atıcak resmimde yok bu arada
Ben :
Komando , ninja , üstad , öğretmen , baş öğretmen , komutan , lider , başkan , cumhur-u Reyiz , Samuray , Ninja kaplumbağa , Çay Lordu , dük , Gazi , General , Ülkenin Tek Koruyucusu , Ülke Kahramanı , Savaş makinesi , Yakışıklı , Tiktok kullanmayan , Kadıköyde filtresiz içen , Kitap okuyan , sapyoseksüel , entellektüel , pararazi , film yıldızı , dünyanın en yakışıklı erkek ödülü sahibi , Averande bilmem ne enjoyer'deki adam , Grand Master templar , aydali tarikatı üyesi ve lideri , faşist , atayiz , felsefi düşünür , kitap yazarı , nazi subayı ,
@Harley Quinn❖ 'in gizli müslüman olduğunu kanıtlayan , Bilim'i seven , Cahil kalmamış , En sevdiği yazar Tolstoy olan , Tofaşı olan , En sevdiği müzisyen müslüm olan , Klasik de dinleyen , Romantik , sempatik , Kızların dostu diğer erkeklerin düşmanı , Meriçlerin kralı , Kas torbası , Spor salonu daimi üyesi , Holding sahibi çocuğu , Zengin . Ünlü , İnstagram İnfluenceri , Youtube kanalı sahibi , MC Drag Click master'i , Twitch Yayıncısı , E-spor oyuncusu , Menejer ,Avukat , Ebubekir Sıddık bebeğimizin babası , Seni seven , Öküz bir kişiliğe sahip olan , Yav hehe'ci , Dünya Yürürken kıyafet değiştirme şampiyonu
Burdurland kullanan , Karması bol olan , Felsefi konuşan , Cern'i kuran , Atomu parçalayan , Padişah , Kral , Beypazarı Enjoyer , Futbolcu , Fifa'da Messi çıkaran , Adı Ölüm anlamına gelen adamım ben kızım.
Nasılsın?