Neler Yeni

🔒Seneler ardından FIFA 23 kırıldı🔓

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Olacağı o zaten.

En iyisini yapıyorsun, emek hırsızlığı korsan oyun oynamak.
Saol yani bir pixel oyunun (Minecraft) bile güvenli crackleri olmasına rağmen gidip 200 tl verdim yani adam 12-14 yıl vermiş oyuna 200 Tl içinde yapılmaz bu kul hakkı

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Ea play ile denemiştim bu oyunu. Bırak 600 lirayı 50 lira olsa yine almam o derece sorunlu ve bozuk bir oyun. Oyunda istisnasız ne zaman alt tab atsam oyun oynanamayacak şekilde kasıyor. Para verilmeye değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bakarsın bu versiyon sorunsuz çıkar :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ea play ile denemiştim bu oyunu. Bırak 600 lirayı 50 lira olsa yine almam o derece sorunlu ve bozuk bir oyun. Oyunda istisnasız ne zaman alt tab atsam oyun oynanamayacak şekilde kasıyor. Para verilmeye değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bakarsın bu versiyon sorunsuz çıkar :D
Bu anti cheat yüzünden oyun oynanmaz halde çıktı.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Özcan Karakaya

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mkdev tarafından 2 gün önce beta sürümü kırılmış, kıran ekip bu hafta oyuna gelen son güncellemeyle birlikte tam oyunu kırıp yayınladıktan sonra piyasadan çekileceklermiş.
(Burada kimseye Korsan önermiyorum, sadece senelerdir kıramıyorlar veya kırmaya uğraşmıyorlar fifayı haber niteliği taşır mı bilemem paylaşmak istedim)

şu seriyi oyunu temelden satıp seneleri DLC olarak satsalar bile olur diyeceğim de EA bir hırsızdan 10 kat daha soyguncu.
Her sene ısıtıp ısıtıp tam oyun fiyatına veriyorlar.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şu seriyi oyunu temelden satıp seneleri DLC olarak satsalar bile olur diyeceğim de EA bir hırsızdan 10 kat daha soyguncu.
Her sene ısıtıp ısıtıp tam oyun fiyatına veriyorlar.
Futbol oyunu hocam daha ne ekleyebilirsin ki? Kariyer modlarını çok çok daha iyi yapabilirler ama Ultimate team'da para var. Ea fifa bağımlılarının farkında zaten, şu oyun senelerdir tekel ve yeni animasyonalr dışında hiç bir şey getirmediler. Normal yani alıcısı var satıyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Futbol oyunu hocam daha ne ekleyebilirsin ki? Kariyer modlarını çok çok daha iyi yapabilirler ama Ultimate team'da para var. Ea fifa bağımlılarının farkında zaten, şu oyun senelerdir tekel ve yeni animasyonalr dışında hiç bir şey getirmediler. Normal yani alıcısı var satıyor.
Açıkçası PES'in batması bu sektörün daha berbat bir yere gitmesine sebep oldu.
Cidden rakip lazım

SnareEcho

80+ Silver
Mkdev tarafından 2 gün önce beta sürümü kırılmış, kıran ekip bu hafta oyuna gelen son güncellemeyle birlikte tam oyunu kırıp yayınladıktan sonra piyasadan çekileceklermiş.
(Burada kimseye Korsan önermiyorum, sadece senelerdir kıramıyorlar veya kırmaya uğraşmıyorlar fifayı haber niteliği taşır mı bilemem paylaşmak istedim)

Fifa 24 de seneye kırılır. Onu da fitgirl den bekleriz :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fifa 24 de seneye kırılır. Onu da fitgirl den bekleriz :D
Fitgirl vs FIFA'yı kırmak için uğraşmıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası PES'in batması bu sektörün daha berbat bir yere gitmesine sebep oldu.
Cidden rakip lazım
Pes Fifaya rakip olamadı ki, kafa kafaya gittiğini hatırlamıyorum ben. Fifa Avrupa ve Amerika pazarında her daim öndeydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,176
Üyeler
159,586
Son üye
Kadir bingöl
Top Bottom