Zaten kıran ekipler genelde hep ruslardan çıkıyor.Orjinale parası yeten alabilir ama parası olmayan binlerce lira vermek istemeyen kişiler için güzel haber.
Not: korsan oyunu Avrupa ve Rusya'da çok yaygın burada aditasyon yapmayın boşuna
Virüs olma olasılığı baya vardır diyeyo indirdim girdim 2 maç attım denemek için sonra sildim nie indirecek olmasın ki?
Evet ruslarda nasıl bişeyse hep ruslar kırıyor oyunları bu işte iş varZaten kıran ekipler genelde hep ruslardan çıkıyor.
Benimde fifa 22 ayni sekil kac kere sil yukle yaptim her seyi denedim yok.kimse boş tatava yapmasin para verip aldım oyun açılmadı 5 saat uğraştım yk açılmıyor
Yaklaşık 12 Yıldır Crack KullanıyorumVirüs olma olasılığı baya vardır diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ruslarda nasıl bişeyse hep ruslar kırıyor oyunları bu işte iş var
o yüzden sokarlar crack yüklerimBenimde fifa 22 ayni sekil kac kere sil yukle yaptim her seyi denedim yok.
Elbette. Ama Kendi Cebimden Değil CS GO'dan Düşürdüğüm Kasalarla Aldım.Hocam Para verdiğiniz oyun oldu mu?
24tlye almıştım 2017de, 6 Senede En Az 2000 almışımdır.Knk ne kadar katladın CS den
virüs vs kötü amaçlı yazılım bulaşmasın istiyosanız her gün bi format patlatmak lazım sonuçta sadece crack indirince olan şeyler değil bunlar bu kadar korkmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Virüs bulaşırsa bulaşsınVirüs olma olasılığı baya vardır diye
Evet ruslarda nasıl bişeyse hep ruslar kırıyor oyunları bu işte iş var
haftalık kasa düşüyor tanesi 20tl ortalama şanslıysan ama şanslı dediğimde 100binde bir filan çok nadir kasa düşer onların fiyatı 1000tl civarında oluyorKnk ne kadar katladın CS den
Biliyorum, zaten bu sayede 1500 TL kâr ettim.virüs vs kötü amaçlı yazılım bulaşmasın istiyosanız her gün bi format patlatmak lazım sonuçta sadece crack indirince olan şeyler değil bunlar bu kadar korkmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Virüs bulaşırsa bulaşsın
haftalık kasa düşüyor tanesi 20tl ortalama şanslıysan ama şanslı dediğimde 100binde bir filan çok nadir kasa düşer onların fiyatı 1000tl civarında oluyor