🔒Seneler ardından FIFA 23 kırıldı🔓

Orjinale parası yeten alabilir ama parası olmayan binlerce lira vermek istemeyen kişiler için güzel haber.

Not: korsan oyunu Avrupa ve Rusya'da çok yaygın burada ajitasyon yapmayın boşuna 👍

Son düzenleme:
Orjinale parası yeten alabilir ama parası olmayan binlerce lira vermek istemeyen kişiler için güzel haber.

Not: korsan oyunu Avrupa ve Rusya'da çok yaygın burada aditasyon yapmayın boşuna 👍
Zaten kıran ekipler genelde hep ruslardan çıkıyor.

kimse boş tatava yapmasin para verip aldım oyun açılmadı 5 saat uğraştım yk açılmıyor

Virüs olma olasılığı baya vardır diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ruslarda nasıl bişeyse hep ruslar kırıyor oyunları bu işte iş var :D
Yaklaşık 12 Yıldır Crack Kullanıyorum
Yüklemesini Bilene Bir Şey Olmuyor Emin Ol :D

Hocam Para verdiğiniz oyun oldu mu?
Elbette. Ama Kendi Cebimden Değil CS GO'dan Düşürdüğüm Kasalarla Aldım.
RDR2, Cod Mw2019, Cod MW2 2022,
Daha Bir Sürü Oyunu Bu Şekilde Aldım.

Virüs olma olasılığı baya vardır diye

Evet ruslarda nasıl bişeyse hep ruslar kırıyor oyunları bu işte iş var :D
virüs vs kötü amaçlı yazılım bulaşmasın istiyosanız her gün bi format patlatmak lazım sonuçta sadece crack indirince olan şeyler değil bunlar bu kadar korkmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Virüs bulaşırsa bulaşsın

Knk ne kadar katladın CS den
haftalık kasa düşüyor tanesi 20tl ortalama şanslıysan ama şanslı dediğimde 100binde bir filan çok nadir kasa düşer onların fiyatı 1000tl civarında oluyor

virüs vs kötü amaçlı yazılım bulaşmasın istiyosanız her gün bi format patlatmak lazım sonuçta sadece crack indirince olan şeyler değil bunlar bu kadar korkmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Virüs bulaşırsa bulaşsın

haftalık kasa düşüyor tanesi 20tl ortalama şanslıysan ama şanslı dediğimde 100binde bir filan çok nadir kasa düşer onların fiyatı 1000tl civarında oluyor
Biliyorum, zaten bu sayede 1500 TL kâr ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,243
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri