🔒Seneler ardından FIFA 23 kırıldı🔓

Olacağı o zaten.

En iyisini yapıyorsun, emek hırsızlığı korsan oyun oynamak.
Saol yani bir pixel oyunun (Minecraft) bile güvenli crackleri olmasına rağmen gidip 200 tl verdim yani adam 12-14 yıl vermiş oyuna 200 Tl içinde yapılmaz bu kul hakkı

Ea play ile denemiştim bu oyunu. Bırak 600 lirayı 50 lira olsa yine almam o derece sorunlu ve bozuk bir oyun. Oyunda istisnasız ne zaman alt tab atsam oyun oynanamayacak şekilde kasıyor. Para verilmeye değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bakarsın bu versiyon sorunsuz çıkar :D

Ea play ile denemiştim bu oyunu. Bırak 600 lirayı 50 lira olsa yine almam o derece sorunlu ve bozuk bir oyun. Oyunda istisnasız ne zaman alt tab atsam oyun oynanamayacak şekilde kasıyor. Para verilmeye değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bakarsın bu versiyon sorunsuz çıkar :D
Bu anti cheat yüzünden oyun oynanmaz halde çıktı.

Mkdev tarafından 2 gün önce beta sürümü kırılmış, kıran ekip bu hafta oyuna gelen son güncellemeyle birlikte tam oyunu kırıp yayınladıktan sonra piyasadan çekileceklermiş.
(Burada kimseye Korsan önermiyorum, sadece senelerdir kıramıyorlar veya kırmaya uğraşmıyorlar fifayı haber niteliği taşır mı bilemem paylaşmak istedim)

şu seriyi oyunu temelden satıp seneleri DLC olarak satsalar bile olur diyeceğim de EA bir hırsızdan 10 kat daha soyguncu.
Her sene ısıtıp ısıtıp tam oyun fiyatına veriyorlar.

şu seriyi oyunu temelden satıp seneleri DLC olarak satsalar bile olur diyeceğim de EA bir hırsızdan 10 kat daha soyguncu.
Her sene ısıtıp ısıtıp tam oyun fiyatına veriyorlar.
Futbol oyunu hocam daha ne ekleyebilirsin ki? Kariyer modlarını çok çok daha iyi yapabilirler ama Ultimate team'da para var. Ea fifa bağımlılarının farkında zaten, şu oyun senelerdir tekel ve yeni animasyonalr dışında hiç bir şey getirmediler. Normal yani alıcısı var satıyor.

Futbol oyunu hocam daha ne ekleyebilirsin ki? Kariyer modlarını çok çok daha iyi yapabilirler ama Ultimate team'da para var. Ea fifa bağımlılarının farkında zaten, şu oyun senelerdir tekel ve yeni animasyonalr dışında hiç bir şey getirmediler. Normal yani alıcısı var satıyor.
Açıkçası PES'in batması bu sektörün daha berbat bir yere gitmesine sebep oldu.
Cidden rakip lazım

Mkdev tarafından 2 gün önce beta sürümü kırılmış, kıran ekip bu hafta oyuna gelen son güncellemeyle birlikte tam oyunu kırıp yayınladıktan sonra piyasadan çekileceklermiş.
(Burada kimseye Korsan önermiyorum, sadece senelerdir kıramıyorlar veya kırmaya uğraşmıyorlar fifayı haber niteliği taşır mı bilemem paylaşmak istedim)

Fifa 24 de seneye kırılır. Onu da fitgirl den bekleriz :D

Fifa 24 de seneye kırılır. Onu da fitgirl den bekleriz :D
Fitgirl vs FIFA'yı kırmak için uğraşmıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası PES'in batması bu sektörün daha berbat bir yere gitmesine sebep oldu.
Cidden rakip lazım
Pes Fifaya rakip olamadı ki, kafa kafaya gittiğini hatırlamıyorum ben. Fifa Avrupa ve Amerika pazarında her daim öndeydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,227
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri