Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hangi sisteme geçiçez onu da belirtirsen :)
demokrasiye inanmıyorum diyo, sistemin değişmesi lazım diyo bi de. Zaten ortada demokrasi yok ki. Anayasa yok, anayasa mahkemesi ve bağımsız yargı zaten yok. basın özgürlüğü yok, güçler ayrılığı yok, devletin kendi başına hareket edebilen tek bir kurumu yok. demokrasi sadece oy vermek değildir.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Yavuz
bozulsun

Elinin altında internet var en basiti gir gıda fiyatları ile alım gücünü karşılaştır. Bak telefon bilgisayar araba demiyorum temel ihtiyaçlarla başla yiyecek barınma gibi sonra bir daha kalkıp diğer ülkeler böyle oyle diyip konuşmazsın.

Bilmemek başka bir şey ille de cahil olmak başka bir şey demokrasi yüzünden senin kararların beni de etkiliyor
Hala internet diyorsun ya internetin ne kadarı doğru gördüğün haberler ne kadar doğru? CHP varken alım gücü sanki o zaman yüksek miydi ne konuşuyorsun sen? Sadece gıda fiyatları iyi değil diye devlet de kötü olmuyor. İlkokul çocuğu sizin gibi düşünmez.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
SELAMIN ALEYKÜM, BİLİP BİLMEDEN ORDAN BURDAN BİLGİYLE SALLAYANLARA; HDPNİN CHP İLE İTTİFAKI ALAKASI YOKTUR.
OYUMUZ VE ÇAREMİZ BELLİDİR. İLK TURDA BİTECEK İNŞALLAH.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
O kadar fakiriz ki dolar o kadar fazla oynamamasına rağmen her ay araçlara dev gibi zamlar araç bulunamazken galericiler araç çekiyor ve üstüne 100 200 bin lira koyup satabilenler ve araçların satılıyor olması evet doğru başımızda ki herşeyi yapıyor biz kendimize yapmıyoruz. Sadece araç olarak örnek değil atıyorum örnek olarak çikolata fiyat artması fiyat artmasa bile gramajı düşmesi veya ikisi bir anda olması bütün her şeyden örnek verebilirim.
önemli olan o arabaların kimler tarafından satın alındığı. çalışan nüfusun yarısından fazlası asgari ücretle, azımsanmayacak bir kısmı da asgari ücrete yakın bir paraya çalışıyor. Hadi git asgari ücretle veya memur maaşıyla çalışarak 3 milyona bir daire, en az bir milyona da 0 araba al da göreyim seni. Boş boş argümanlarla gelme buraya, ekonomi yerlerde sürünüyo birilerini savunacam diye kıvırmanın anlamı yok. Bana de ki "ulan istersem acımdan öleyim adam siyasal islamcı ben o özelliğini seviyorum" eyvallah ona bir şey demem. Ama lşütfen böyle boş argümanlar koyma ortaya

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Seçime kısa bir gün kala sizlerin rahatlıkla oy kullanabileceği bir anket hazırlamak istedik. Her üyemiz tek bir adayı seçebilir, ayrıca oy veren kişilerin profillerini diğer üyeler görüntüleyemeyecektir.

Konu altında SAYGI ÇERÇEVESİ ALTINDA siyası tartışmanızı yapabilirsiniz.
kimse bana soru soramaz iyi günler .
IMG_20230512_194734_858.jpg

TahinPekmez

80+ Silver
Türkiye de aşırı dengesizlik var. Adam 3 ayda bir uğradığı eve 30 bin kira veriyor, kimiside asgari ücretle 40 takla atıyor. Zengin zengin olmaya devam ediyor, kapitalist bir sistem hüküm sürüyor. Ama çoğunluk sadece hersey pahalı diye kafayı takmış durumda, baska birsey görmüyor. Ekonomi çok kötü , serbest piyasa yonetimsiz salgaraya bırakılmış. Ekonomi bakanı cahili cühela. Partilerde yolsuzluk iddiaları ganimet gibi. Diğeri dersen başka telden çalar. Yaa kardeşim biride çıkıp fakir kalmayacak, aşırı zengin olamayacak desin.
Genclerin çoğu inançsız, aileler bilinçsiz.islami yaşayan yok, Atatürkçü ler de çoğu yerde aşırıya kaçıyor. Saygı sevgi ve değerler den uzak biryere gidiyoruz.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
X KİŞİSİNİN ORDAN ÇIKARILMASI, Y KİŞİSİNİN SERBEST BIRAKILMASI GİBİ SUÇLAMA,KARALAMALARIN YANLIŞ OLDUĞUNU MİLLET İTTİFAKI BELİRTMİŞTİR. SADECE DUYUMLA YORUM YAPANLARA BEN BUNUN BİLGİSİNİ VERMİŞ OLAYIM. İNANMAYAN ARAŞTIRABİLİR. MİTİNGLER'DE VİDEOLAR'DA AÇIKCA SÖYLENMİŞTİR BUNLARIN GERÇEKLEŞMEYECEĞİ.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

ConquerorXIV

80+ Gold
sen ne anlatıyon bboolum

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Hala internet diyorsun ya internetin ne kadarı doğru gördüğün haberler ne kadar doğru? CHP varken alım gücü sanki o zaman yüksek miydi ne konuşuyorsun sen? Sadece gıda fiyatları iyi değil diye devlet de kötü olmuyor. İlkokul çocuğu sizin gibi düşünmez.
ne de iyiyiz anlat bakalım sihada mı yoksa seçim otobüsü olan uçak gemisi mi kaç yıllık teknolojiyi geriden takip ediyoruz
adalet mi sosyal hizmetler mi tarım mı eğitim mi uluslar arası politikada mı anlat da bilelim

yoksa bitirilen pkkyı tekrar başlatmaları mı çok iyiydi
Bu ülke kıbrıs harekatı sırasında ambargoya rağmen şuankinden daha iyi durumdaydı

at gözlüğünü çıkar da internette doğru yerlere bak ben sana demiyorum git türkiyenin haber sayfalarına bak gir bir ülkenin bir şehirinin market fiyatları olarak araştır

arturo

80+ Silver
Türkiye de aşırı dengesizlik var. Adam 3 ayda bir uğradığı eve 30 bin kira veriyor, kimiside asgari ücretle 40 takla atıyor. Zengin zengin olmaya devam ediyor, kapitalist bir sistem hüküm sürüyor. Ama çoğunluk sadece hersey pahalı diye kafayı takmış durumda, baska birsey görmüyor. Ekonomi çok kötü , serbest piyasa yonetimsiz salgaraya bırakılmış. Ekonomi bakanı cahili cühela. Partilerde yolsuzluk iddiaları ganimet gibi. Diğeri dersen başka telden çalar. Yaa kardeşim biride çıkıp fakir kalmayacak, aşırı zengin olamayacak desin.
Genclerin çoğu inançsız, aileler bilinçsiz.islami yaşayan yok, Atatürkçü ler de çoğu yerde aşırıya kaçıyor. Saygı sevgi ve değerler den uzak biryere gidiyoruz.
Silindi

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom